16/17 Final | Juventus 1-4 Real Madrid | MS | 3 Haziran | ŞAMPİYON REAL MADRID!

siradakiii koyalim gecelim juveye de

Juve kazansın. Sıkıldım İspanyollardan. İngilizler de tekrar düzelsin CL'de final, yarı final görsünler. Manu, Chelsea ve Liverpool'u özledik yahu.

Makina hızında konuştukları dillerinden futbol takımlarına kadar her yönüyle sevimsiz İspanyollar. (Rafael Nadal hariç :D) Irkçı ederler insanı :D

Real'in orta sahası çok kötü. Juventus iyi defans yapan bir takım ve takım oyunu olarak daha iyiler. Real daha bireysel bir takım. Marcelo-Ramos-Ronaldo gibi adamları çıkarsan La Liga'da bile şampiyonluk çok zora girer bana göre.

Juventus şansı yanında giderse kupayı alır ki, zaten alsın. CL'nin eski günlerine dönmesi lazım. Sıkıldık İspanyol görgüsüz takımlardan.

Champions League @ChampionsLeague
New record?

Cristiano Ronaldo (2008, 2014) & Segio Ramos (2014, 2016) could become the 1st players to score in 3 #UCLfinal(s). ⚽

DBTFTW4XYAE97VR.jpg

Real'in orta sahası çok kötü. Juventus iyi defans yapan bir takım ve takım oyunu olarak daha iyiler. Real daha bireysel bir takım. Marcelo-Ramos-Ronaldo gibi adamları çıkarsan La Liga'da bile şampiyonluk çok zora girer bana göre.

Juventus şansı yanında giderse kupayı alır ki, zaten alsın. CL'nin eski günlerine dönmesi lazım. Sıkıldık İspanyol görgüsüz takımlardan.

Toni Kroos ve Modric'e kötümü demek istiyosun yani?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Real'in orta sahası mı kötü sdgsdkhşfşkgsdfşgfdşdfklsajnkwfs

Modric
Kroos
Isco
Asensio
Kovacic
James
Casemiro

Dünyanin en genis ve iyi orta sahasi lan nasil kötü oluyo

~tap

DBTUs6eXkAE9pkt.jpg:large

#29 Enzo

Zidane'nin oglu da mac kafilesinde yer aliyor, ama buyuk ihtimal 18 kisilik kadroda yer almaz.

Babam sağolsun: Real Madrid’in hocası Zidane, Şampiyonlar Ligi final maçı kadrosuna oğlu Enzo’yu da dahil etti

DBUXeLHXcAAwxBi.jpg

Real Madrid favori ama Juve'nin kazanmasını istiyorum

18 kisilik kadroya alinmaz ama büyük ihtimal.

Oglu iyi topcu mu yoksa kiyak show mu yapiyor¿

Geri
Üst Alt