Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
O konu çöp kutusuna atılmasına hem fikir olmalıyız diye düşünüyorum şahsenMandzukicin cop ilan edildigi 1 konu vardi sanki yanlis hatirlamiyorsam
TT Ali Sami Yen ARENA !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O konu çöp kutusuna atılmasına hem fikir olmalıyız diye düşünüyorum şahsenMandzukicin cop ilan edildigi 1 konu vardi sanki yanlis hatirlamiyorsam
uzakta arama, bende vardım o grubun içinde. Daha hala aynı fikirdeyim, sevmediğim bir forvet tipi ama müthiş gol attı. Ayakta olmasada oturduğum yerde alkışladım.@Zurh senden supheleniyorum
Yakismadi Kenanuzakta arama, bende vardım o grubun içinde. Daha hala aynı fikirdeyim, sevmediğim bir forvet tipi ama müthiş gol attı. Ayakta olmasada oturduğum yerde alkışladım.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Sayın Şafak, tekrar dikkatinizi çekmek isterim, benim sevmediğim forvet tipi, naçizane fikrim efem. Hakkımda kötü düşünmenizi istemem, Emre Arslan renktaşın tuzağına düşmeyelim.Yakismadi Kenan
Mandzukic bitiriciligi olan bir Elmander gibi
Aynen. Takım oyununa çok katkı sağlayan bir forvet. Mesela Juventusde tackle yaparak en cok top kazanan topçu Mandzukic. Chiellini veya Bonucci değil. Manduzkic.
Makine gibi işleyen takımlar da defansa fazla iş düşmez zaten. Ben bir takım kuracak olsam işe önce ileride akıllı pres yapan forvet, fiziği, tekniği, pas yüzdesi ve pozisyon bilgisi çok iyi olan iki orta saha ile başlarım.Stoperler bu macta en az is gören oyuncular defansif olarak belkide.
Stoperler bu macta en az is gören oyuncular defansif olarak belkide.