- 10 Nisan 2013
- 58.916
- 42.272
- 3.943
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
şikecilerin looser olması :/
Öyle vallah. Allahtan IY0'a çok yüklendim de kaybım fazla değil.Bizim kuponlara da sapladılar. :/
Hakederek kazandılar laf etmem.
kalecilere takma meselesi değil can böyle finallerde hata yapan kaybeder..ilk iki real golünü gözlerinin önüne getir tamamen kalecinin reflekslerinin iyi olmaması sonucu yenen goller..orta derece kalitesi olan reflekslerini kaybetmememiş bir kaleci çıkarırdı bilhassa ikinci golü..buffonu severim ama realite bu bence.Sen de kalecilere taktın ha. Muslera dan sonra sıra Buffona mı geldi.
sent via GSC
Deprem oldu lan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tabi ki Real içinden geçecektir Juve'nin.
Skor tahmini yapmak gerekir ise; 3-0 - 4-1
Juve kazanır diyenler Barca taraftarlarıdır, itibar etmeyiniz
Juve küsküyü verince göreceğim ben onları kardeşim sen merak etme![]()
Lan bende koltuk kaydı zannettim hafif bi sarsıntı oldu deprem mi oldu
-Tapatalk-
İstatislikler mini etek gibidir renktaşReal Madrid aynı sezonda hem ligde hem Şampiyonlar Ligi'nde hiç şampiyon olamadı.Real'in Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olduğu 5 sezonda La Liga şampiyonları :
2016: Barcelona
2014: Atletico
2002: Valencia
2000: Deportivo
1998: Barcelona
Yine olamayacaklarını düşünüyorum.
tebrik ederim yürekten o konu ayrı..
bilhassa 2.yarıda çok kötü bir juve çok iyi real vardı..
malesef sevmiyorum filan ama adamlarda müthiş bir özgüven oluştu her finali kazanıyorlar..
Bi kerede yanilma be ustadJuve küsküyü verince göreceğim ben onları kardeşim sen merak etme![]()
İstatislikler mini etek gibidir renktaş
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam pukinin bu tespiti karsisinda saskin resmen
bunu şu an öğrendim yarın sosyal medyada yaymak lazım cidden reali finalde yenmek çok zor taktik maktik hikaye..juve o anlı şanlı juve bjk ye dönüştü ikinci yarı..Bilgi | Real Madrid 21. Yüzyılda Avrupa Kupa finallerinde sadece Galatasaray'a kaybetmiştir.