16/17 Final | Juventus 1-4 Real Madrid | MS | 3 Haziran | ŞAMPİYON REAL MADRID!

Barça tarafındayım ve halacıları sevmem lakin adamlar son 4 senede 3 kez CL şampiyonu oldular. Toplamda ise 12 CL şampiyonluğu. Takdir ve tebrik etmekten başka elden bir şey gelmiyor. Tartışmasız bir biçimde dünyanın en büyük takımı.

Ha bu sevimsiz olduklarını gerçeğini değiştirmiyor. Bu arada Emrah Yıldırım sensin yaprak.

Zidane gerçekten efsane oldu, bence futbol dünyasının şu an itibari ile en efsane adamı
Dünya Kupası, Avrupa Şampiyonu, Şampiyonlar ligi, hem oyuncu hem teknik direktör olarak, üstelik iki sene arka arkaya.

Adam jübileyi bile Dünya Kupası ile yapacaktı az kalsın,gerçekten manyak bir adam. :asd:

Barça tarafındayım ve halacıları sevmem lakin adamlar son 4 senede 3 kez CL şampiyonu oldular. Toplamda ise 12 CL şampiyonluğu. Takdir ve tebrik etmekten başka elden bir şey gelmiyor. Tartışmasız bir biçimde dünyanın en büyük takımı.

Ha bu sevimsiz olduklarını gerçeğini değiştirmiyor. Bu arada Emrah Yıldırım sensin yaprak.

Terbiyesiz ben sana öyle bir şey mi dedim yaşlı başlı adamsın demeyiz öyle bişey

-Tapatalk-

Bu kapitalist düzende dünyanın en zengin ve en çok para harcayan takımının şampiyon olması gayet doğal bence. Gerçek başarı; bunu mütevazi bütçelerle başarmaktır. Örn: Porto

Ben size küfür etmem Erman bey yaşınıza hürmetim var.İyi forumlar.
2281588072_7475ff752a.jpg

Kupa şampiyon takımın ellerinde yükseliyor

-Tapatalk-

Adamlar finale kadar yedigi golden fazlasini bir macta yediler ya lan. Winner olmak baska birsey, bu sonuc sikecilerin ortak kaderi galiba

Son düzenleme:
Ramos görgüsüzü almış eline kupayı, her yanına geleni itiyor egoist hıyar! Saçına tükürdüğümünün karaktersiz çirkefi!

Hep fikonun cunuplugu bunlar diyeyim hafta ici o konusmayi yapmasi yetti juveye.
Sorarlar adama juventusu 4leyen seni napar diye umarim karsilasirsiniz

juve ne yapıp edip bu koca götlü higuenden kurtulmalı adamı birde 80 milyon euroya aldılar boş boş gezdi sahada..

Geri
Üst Alt