GSCimbom
16/17 H:1 | Beşiktaş 4-1 Alanyaspor | M.S | 20 Ağustos
Uğur İz

16/17 H:1 | Beşiktaş 4-1 Alanyaspor | M.S | 20 Ağustos Sayfa 6

Uğur İz ·

Cevap
162
Okunma
11K
Sayfa
6/9
CanlıBeşiktaş41AlanyasporM.S
Atiba harbi cok iyi bir oyuncu. Stili Diarra gibi. Oyunun iki tarafini iyi oynuyor...

Tek fark Diarra Atibanin kaliteli versiyonu. Atiba VW , Diarra Audi RS Modelleri gibi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Atiba harbi cok iyi bir oyuncu. Stili Diarra gibi. Oyunun iki tarafini iyi oynuyor...

Tek fark Diarra Atibanin kaliteli versiyonu. Atiba VW , Diarra Audi RS Modelleri gibi

Atiba çok iyi ama yönetimleri transfer yapmazsa Ş.Ligi ile birlikte Atiba'nın suyu çıkar bu sene ikinci yarıda özellikle.

Çok net söylüyorum yemişim Diarra 'yı Atiba 'yı getir bize 27. haftada kutlamalara başlarız. 32. haftada garantileriz.

Gözden uzak olan gönülden ırak olur derler

Adam rusyaya Marsilyaya gidince göz önünde olmadı unutuldu

Diarra başka bir boyut

Bu ateş üfleyerek sönmez

En son 3-4 sene önce Madrid 'deyken hatırlıyorum. Kaliteli oyuncu olduğuna şüphem yok ancak Atibayı 2 senedir izliyorum adam top kaptırmıyor, top geçirmiyor, üstüne nereye koysan orada oynuyor. Melo çok iplemezdim de Melo gidince Atibanın bu ülkede o bölgede tek olduğunu düşünüyorum.

Alanyaspor, Beşiktaş'a karşı çok fazla boş alan bırakıyor.

CqVAknFWIAAokVe.jpg

Yine diyorum Alanya amator bir takim. Bu kadar kotu olan bir takim ptt'den cikiyorsa ptt'deki kaliteyi dusunmek bile istemiyorun

Bu mac olcu olamaz.

İlk haftadan Beşiktaş şampiyon olur/olmaz diye ciddi ciddi tahmin yapmaya çalışanları konudan alabilir miyiz? Şampiyon takım Alanyaspora karşı kendi evinde oynuyor kendinize gelin.

Geri