![]()
![]()
gelecegimiz
fosssssss
Uğur İz ·
![]()
![]()
gelecegimiz
Osman SEDENBaşarılar Biricik Galatasaray'ım.. Bu Sezon Diarra gelirse bütün kupaları yine alacağımızı düşünüyorum.. vurduğun gol olsun Cimbom !
Mesela?Sakin digiturk falan almayin. Artik o isler bitti. Digiturkun resmi sitesinden daha kaliteli yayin yapan siteler var oralara takilin. Para yedirmeyin fenerlilere
Başarılar Biricik Galatasaray'ım.. Bu Sezon Diarra gelirse bütün kupaları yine alacağımızı düşünüyorum.. vurduğun gol olsun Cimbom ! yeni sezonumuz hayırlı olsun
Başarılar Biricik Galatasaray'ım.. Bu Sezon Diarra gelirse bütün kupaları yine alacağımızı düşünüyorum.. vurduğun gol olsun Cimbom ! yeni sezonumuz hayırlı olsun
Özlettin renktaş, basketbol hakkındaki naçizane yorumlarını zevkle bekliyoruz.
berbat geçen bir sezonun ardından birazda forumdaki tatsızlıklardan dolayı uzak kalmayı tercih ettim.. ama konu Galatasaray olunca uzak kalamıyorum..

berbat geçen bir sezonun ardından birazda forumdaki tatsızlıklardan dolayı uzak kalmayı tercih ettim.. ama konu Galatasaray olunca uzak kalamıyorum..