GSCimbom
16/17 H:1 | Galatasaray 1-0 Karabükspor | M.S | 22 Ağustos
Uğur İz

16/17 H:1 | Galatasaray 1-0 Karabükspor | M.S | 22 Ağustos Sayfa 47

Uğur İz ·

Cevap
1,9K
Okunma
77,6K
Sayfa
47/94
GGalatasaray10Karabükspor22 Ağustos
Geçen sezon maçı izliyorum sandım kendimi bir an.

Ne güzek azıcıkta olsa maç başlamadan önce heyecanım vardı o da gitti artık.

Tek güzel tarafı Riekerink hocam, adam maçı okuyor ve hamlesini dk kaç olursa olsun yapıyor.

Eren'i kimse övmediki. Eski Burakseverler Eren ile değerlendirme yapacak bir olay bile olmamışken adama sallamaya başladılar.

Yok 2 iyi top indirmişte 3 isabetli ps atmış falanda fıstıkta diye berbat performansa kılıf uydurmaları kastettim...

Herkes özgür fikrini beyan edebilir, ama bu eleman çoğu kişiye kendini beğendiremedi. Adam oyuna zerre kadar ağırlığına koyamıyor işte... Hiçmi tehlike yaratmazsın kardeşim... Senin işin o... Tehlike.... 2 milyon euro gibi manyak para alıyorsun, ama oyunda yok.. Kazık resmi dolanıyordu forumda, o resmi arıyor gözlerim

Dursun istifa!!!

Son düzenleme:
En önemli adamları Gomez, Sosa, Töre gitti. Defansları kötü. Kalelerinde de Tolga var. Onların da işi zor. Hem bjk üst üste 2 sene şampiyonluk? Çok uzak ihtimal :D

Lige yeter kadroları var.Avrupada olmaları tek dezavantajları.Avrupada olmasalar uzak ara yaparlardı bu sene.Fener zaten pert.Bizim de şu oyunu görünce bu sene geçen seneden de kötü olacak anlaşıldı.Yarım saat ceza sahasına giremeyen bir takımımız var

Maxi yerine Sabri daha iyi diye bir şey demedi sallamayalım.

Maxi, Sabri'den daha fazla ücret alacaktı gerek görmedik deyip Sabri ve Jem'e para verdirip (muhtemelen özellikle Jem'de adli bir sıkıntı var) Maxi'ye verdiren adam. Gomez için utanmadan yalan söyleyen adam.

Hamza Hamzaoğlu net yabancı düşmanı ve muhtemelen bazı menajerlerle iş yapan bir adam.

Zorla mı ?

Kimse dokunulmaz değildir geçiniz kaç sene oldu aldığı paranın hakkını versin o zaman oda

5 milyon avro kazanıyor Avrupada çoğu dünya yıldızı o parayı kazanamıyor

Yıllardır hiçbir halta yaramayanlara tepkini gösterdin mi de sıra Sneijder'e geldi? Adamın yaptıkları burdan köye yol olur lan. Aldığımız bütün kupalarda başrol adam. Aldığı paralar da helal olsun koçuma.

Muslera çıkıp golde mi atsın arkadaş, n' apıyonuz, nasıl oynuyorsunuz siz!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt