GSCimbom
16/17 H:1 | Galatasaray 1-0 Karabükspor | M.S | 22 Ağustos
Uğur İz

16/17 H:1 | Galatasaray 1-0 Karabükspor | M.S | 22 Ağustos Sayfa 87

Uğur İz ·

Cevap
1,9K
Okunma
77,2K
Sayfa
87/94
CanlıGalatasaray10KarabüksporM.S
Selçuk ve snejder aynı anda oynamamalı. İkisi de yavaş ve temposuz. Biri kesilmeli ve bu da Selçuk olmalı. Çok sevsem de artık Selçuk olmuyor , ya snejder ya da sen .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tolgayi begenmedim daginik oyuncu ama bu orta sahada oynar. En azindan dikine oynuyor. Sneijder bitmis. Lassana gelirse oynar eger gelmezse orada josue oynar sneijder yedek olur. Sneijderin fizik gucu oynamaya musait degil.

Ne dağınığı arkadaş

Adam bazı anlarda tek başına iki üç karabüklü oyuncu ile savaştı ve kazandı

Tekniği beklediğimden iyi

Mücadelesi, koşu mesafesi ve pas yüzdesi ile takımı ileri taşıdı

Bu ateş üfleyerek sönmez

17 saniye fazla oynandı diye konuşuluyor ama kimse de kardeşim 2 dakika su molası verilen bir maç nasıl 3 dakika uzar diye sormuyor!

Abartmayalim Eren 90 dk. cok kotu oynadi. Gol atmasi bunu degistirmez. Tolgayi ikinci yari begendim. Yetmez ama evet dedim.

Tolga-Lass
Josue orta sahasi daha iyi olur bizim icin. Sneijder ve Selcuk yedege

Diarra, Tiote, Mvilla farketmez abi bir tane sağlam Dos gelsin şu takıma artık çoğu şeyin değiştiğini göreceksiniz

Diarra da gelse M'villa da gelse Selçuk oynayacaksa zaten bir kişi eksiğiz..

Eğer ortasaha kurgusu Tolga-Diarra-Josue şeklinde olacaksa tamam ama selçuk tembeli oynayacaksa boşuna para vermesinler..

Ulen Selçuk bi sakatlan da kenara bi çekil 2-3 ay

Cok kotu oyun oynadik

Eren ve Tolga haric herkes rezil oynadi

Eren'e neredeyse hic top gelmedi, guzel bir orta gelince klasini gosterdi

Tolga'yi ikinci yarida cok begendim, hele de son 20dk'da, topu aldiginda devamli ileri oynadi, oyununda risk aldi, selcuk bu oyunla devam ederse yedek kulubesinde gorur kendini tabi riekerink adil davranirsa.

Riekerink ikinci yarida takimi yanlis oynatti. 442 oynayip sneijder'i solda bruma'yi sagda oynatti... ilk yaridaki 4 2 3 1 ile devam etmesi lazimdi, sneijder solda OYNAYAMAZ, bruma da sagda oynadiginda solda oynadigi gibi etkili olamiyor.

Son düzenleme:
Geri