GSCimbom
16/17 H:1 | Galatasaray 1-0 Karabükspor | M.S | 22 Ağustos
Uğur İz

16/17 H:1 | Galatasaray 1-0 Karabükspor | M.S | 22 Ağustos Sayfa 4

Uğur İz ·

Cevap
1,9K
Okunma
77,3K
Sayfa
4/94
CanlıGalatasaray10KarabüksporM.S
Eren'in halini hic begenmedim. Hic bir sekilde hazir degilmis gibi bir görüntü veriyor, kondisyon olarak eksikleri var. Bunlari gidermesi bir kac hafta sürer gibi.

Ya öyle zaten herkes diyor ki kafa topu alamadı , adam kafa topuna cıkamadı ki alsın bu ligin en fazla kafa topu alan pivotu adam , fizik kondisyon konsantre olma konusunda sıkıntı yasadıgını düşünüyorum beşiktaş macında .

Muslera
Linnes (Cavanda)
Chedjou
Balta
Carole
Ciğerci
Selçuk
Wesley
Bruma
Sinan (Yasin)
Derdiyok

Muslera
Linnes Chedjou Hakan Carole
Tolga Selçuk
Sinan Sneijder Bruma
Eren

Yedek: Serdar-Yasin.

Cavanda-Podolski sakat. Telles, Dzemaili, Bilal ve Denayerin gitmesiyle birlikte alternatifsiz bir kadro oluştu.
​

Muslera
Linnes...Chedjou...Hakan...Carole
Tolga...Selçuk
Sinan...Sneijder...Bruma
Eren D.

12.Cenk , 13.Serdar , 14.Sabri , 15.Hamit , 16.Donk , 17.Yasin , 18.Birhan/Gökay/Berk

* Hey yavrum Hey .. Yedeklere bak yedeklere :D

Seyircisiz de olsa lige 3 puan ile başlamak çok önemli. Eğer bu sene takım ışık verirse taraftar inanılmaz bir geri dönüş yapar stada.

Bu maç niye seyircisiz oluyor anlam veremiyorum. Stadın sorumlusu tff super kupa maçında ama cezayı bizim kulüp çekiyor.
İnanılmaz saçma uygulama.

Ilk 11 belli zaten. Onu konusmaya, tartismaya gerek yok.

Ben ilk haftadan itibaren birseylerin degistigini görmek istiyorum. Eksik meksik anlamam ben.

Cikacaklar, adam gibi savasip, iyi futbol oynayip kazanacaklar. Böyle SIKICI baskisiz bir futbol görmek istemiyorum.

dc791213cf9c190f1c46ed2b895a3975.jpg

Geri