Şuan canım çekti vişneli link istiyorum kim gitcek tekrardanvişneli daha güzel renktaş. onu dene birde![]()
Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uğur İz ·
Şuan canım çekti vişneli link istiyorum kim gitcek tekrardanvişneli daha güzel renktaş. onu dene birde![]()
Oyunu domine etmen için seyirci lazım bir yerden sonra öyle bir maç olmaz 1-0 olsun bizim olsun
tabi ki izlemıcem kanser olmaya gerenk yk
Kantinden çilekli link aldım baya zaman olmuş içmeyeli tavsiye ederim renktaşlar
Ooo ihtiyacımız olan dinamizm geri dönmüş, hoşgeldin çatar. Haber editörlüğüne devam ı?
Tapatalk
Hem ucuz hem güzelMillet daha link mi içiyor yağv
ehe yazıklar olsun stad yolu bombos gıden yok maaca
21:45 de lig maçımı olur sanki cl maçı oynuyoruz
ek mola koyarsın su verırsın falan bu saatte mac olmazİlk haftalar sıcak hava sebebi ile galiba
Bu ateş üfleyerek sönmez
Seni bjk lı yaptılar barçadaş kardeşim. Varmı doğruluk payıBaşarılar Biricik Galatasaray'ım.. Bu Sezon Diarra gelirse bütün kupaları yine alacağımızı düşünüyorum.. vurduğun gol olsun Cimbom ! yeni sezonumuz hayırlı olsun
ek mola koyarsın su verırsın falan bu saatte mac olmaz
Şuan canım çekti vişneli link istiyorum kim gitcek tekrardan![]()
Benim aboneliğim var zaten renktaşlinklerin hepsi patlıyor. görüntü desen bm bk renktaş.
bjk ve fb'li bir arkadas bulup digiplay'den full hd sezonluk paket alın.
herkes kendi macını izlesin![]()
Başarılar Biricik Galatasaray'ım.. Bu Sezon Diarra gelirse bütün kupaları yine alacağımızı düşünüyorum.. vurduğun gol olsun Cimbom ! yeni sezonumuz hayırlı olsun
Benim aboneliğim var zaten renktaş![]()
linklerin hepsi patlıyor. görüntü desen bm bk renktaş.
bjk ve fb'li bir arkadas bulup digiplay'den full hd sezonluk paket alın.
herkes kendi macını izlesin![]()