GSCimbom
16/17 H:1 | Galatasaray 1-0 Karabükspor | M.S | 22 Ağustos
Uğur İz

16/17 H:1 | Galatasaray 1-0 Karabükspor | M.S | 22 Ağustos Sayfa 52

Uğur İz ·

Cevap
1,9K
Okunma
77,6K
Sayfa
52/94
GGalatasaray10Karabükspor22 Ağustos
Zorlanırsın tabiki bejeke maçındada top oynamadık biz hazırlık dönemindede dolu dolu maçımız yok bu takım oyun anlamında hiçbirşey çalışmamış grqm ilerleme yok ilerdeki adamların eline bakılıyor acı ama gerçek zorlanıcağımıxı niliyordum uyardım sizi

Ben şahsen bu kadar beklemiyordum

Ama yinede sezon başı demek ümidi mi kaybetmek istemiyorum

Bu ateş üfleyerek sönmez

Sanirim mapus yolu gorunecek bana

O kadar umutla bekle karsiliginda boyle bir rezalet ile karsilas...

Bizede yazik arkadas.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne bekliyordunuzki? kadromuz hala leş! Eksikler kapanmadı eren tolga ancak iyi bir yedek olurlar.Boş beleş adamlara paraları dökeceğimize nokta atışı transfer yapmamız gerekiyordu yapmadık bu takımdan hiç bişey olmaz 3. olur en iyi ihtimalle.

Selçuk'un bu takımda yeri yok. Keza Chedjou ve Linnes denen vitaminsizlerin de öyle. Biz Diarra falan bekliyoruz ama Diarra gelse bile bu takım pek bir şey yapamaz. Sağ bek, stoper, orta saha(Diarra) ve bir de gerçek anlamda kalite sahibi bir santrafora ihtiyacımız var. Öyle Diarra'yı aldım şampiyon oldum diye bir şey yok maalesef. Takımın durumu hiç iç açıcı değil. Sneijder de kötü.

Ortasahamız ne defansa ne de hücuma çare olabiliyor. Bu kadar statik oynamamızın sebebi de orta saha 3lümüz.yerlerşne koyacak oyuncumuz olmadığı sürece daha çok kanser oluruz bu oyunla

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Geri
Üst Alt