- 20 Haziran 2011
- 57.713
- 63.078
- 4.533
Sahaya yabanci madde atan senmiydin yoksa !!Salondaki herkese cska ya degil turgaya saydirin diyorum anlamiyorlar
4 takim varken 4 une de yardim etmeyecekler elbet , dacka ile biz yem edilecegiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sahaya yabanci madde atan senmiydin yoksa !!Salondaki herkese cska ya degil turgaya saydirin diyorum anlamiyorlar
4 takim varken 4 une de yardim etmeyecekler elbet , dacka ile biz yem edilecegiz
Degismezikinci yarı işin rengi değişecektir.
Teodosice antrenmanda bu kadar rahat 3lük attırmazlar
Westbrook bu hareketi 10 kere yapior bir maçta
Degismez
Justin Dentmon üçlük atarken eline darbe aldı.Onun bunun çocuğu hakem Dentmon'a teknik faul çaldı.Biri anlatsın şu pozisyonu.![]()
uzulecek birsey yok bu sene hedef ligde final Euroligte grup asamasini gecmek
Göksenin enerjik bi oyuncu taraftarıda havaya sokar.Basketi takip etmiyorum gerçi sakatlık durumu falan varsa bilemiyorumO itin başına Göksenin verilmeli.Ne zaman sinirlenirse dağılıyor o mal.
:2aloh1::2aloh1::2aloh1:Surda su lafi yazdigim icin topa tutulacagim ama feneri de finalde dogradilar .
kesinlikle bize oranla daha cok lehlerine duduk calinacaktir sizin deyiminizle obra lobisine ama nihayetinde tr takimi oldugu icin en kritik yerde onlara da vermezler kupayi finali vs
overall da baktigimda butun spor dallarinda turk takimlarina karsi ciddi bir kalkisma var