GSCimbom
16/17 H:10 | Beşiktaş 2-1 Trabzonspor | M.S | 5 Kasım
E

16/17 H:10 | Beşiktaş 2-1 Trabzonspor | M.S | 5 Kasım Sayfa 5

Emre Arslan ·

Cevap
288
Okunma
21,2K
Sayfa
5/15
CanlıBeşiktaş21TrabzonsporM.S
bırakın bjk yi övmeyi hakem desteği hiçbir takım lehine bu kadar olmamıştı 30 yıldır futbolu takip ederim..düşene penaltı çalıyor şerefsiz hakemler bu nasıl destek nasıl kayırma mk bu düzenin

Herkesin 4-5 attığı takıma biz gol bile atamadık.

15 dakika adam akıllı top oynasaydık hem başaka hem trabzona en az 3 atardık.

Bu senede çöpe gitti.
Dursundan kurtulmaya bakmak lazım

SARI KIRMIZI!

Haftaya muhtemelen Basaksehir 9 ,bjk 7 , fenevde 1 puan onumuzde yer alacak

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bırakın bjk yi övmeyi hakem desteği hiçbir takım lehine bu kadar olmamıştı 30 yıldır futbolu takip ederim..düşene penaltı çalıyor şerefsiz hakemler bu nasıl destek nasıl kayırma mk bu düzenin

Dostum penaltı olmasa bile şu futbolla bu ligi rahat götürürsün bi de adamlarda Caner ve Talisca yok. Düşünsene bizde Carole ve Sneijderin olmadığını şu oynadığımız futbolun üstüne.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hakem vs hikaye , adamlar top oynuyor , pozisyona giriyor , kaciriyor bir daha yukleniyor
Niyet önemlidir bu konularda. Mete ve Baris neden her maca veriliyor? Baris Simsek'in hakemligini gördük, nasil hikaye?

Hadi bu maca etki etmedi hakem diyelim ki edecek, bu her maca ayni hakemin verildigi gercegi degistirir mi? Degistirmez. Biraz daha ileriye dönük düsünmeyi görenin artik.

Herifler önde basıyor durmadan.Bizim gibi mıy mıy rakibin kaleye gelmesini beklemiyor.Hücum ederkende yan pas geri pas çok az yapıyorlar.Direk sonuca odaklı paslar atmaya çalışıyorlar.Jor a hemen tekmeyi basmak şart.Oynattığı kabız futbolla ilk 5 e giremeyiz.

kimse bana tinercilerin kadrosuyla aramızda büyük bi fark olduğunu anlatamaz ama oynadığımız futbolla arada dağlar kadar fark var. işte hoca farkı böyle bişey bazı adamlar eldeki kazmalardan bile verim alabiliyorken bazıları yıldız oyuncuları birer kazmaya çeviriyor. oyuncu performansı sadece kendisiyle değil hoca etkeniyle de doğrudan alakalıdır

Yaaa iste is ahlaki olmayan, yaptigi meslege ihanet eden Galatasaray topculari. Bak gör de trabzon nasil paramparca ediliyor, biraz örnek alin örnek. Caplari 20 santim bile olmayan futbolcu görünümlü sahislar!

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Dostum penaltı olmasa bile şu futbolla bu ligi rahat götürürsün bi de adamlarda Caner ve Talisca yok. Düşünsene bizde Carole ve Sneijderin olmadığını şu oynadığımız futbolun üstüne.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

futbol gazla moralle oynanır dostum bu hakem şu penaltıyı vermese bu maç o kadar kolay bitmezdi kusura bakma..
iyi futbol filan hikaye bal gibi hakem iteklemesiyle gidiyor bjk..

Geri