GSCimbom
16/17 H:10 | Beşiktaş 2-1 Trabzonspor | M.S | 5 Kasım
E

16/17 H:10 | Beşiktaş 2-1 Trabzonspor | M.S | 5 Kasım Sayfa 8

Emre Arslan ·

Cevap
288
Okunma
21,2K
Sayfa
8/15
CanlıBeşiktaş21TrabzonsporM.S
IMG_8464.webp

Şuna sarı verdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Trabzon'un penaltisi verilmez, Quaresma adamin ayagini kirar kirmizi yok... Birde hakem etki etmiyor deniliyor, inanilir gibi degil.

Baris Simek'in Antalya macindaki yönetimini de biliyoruz.

Bize verilmeyen penaltilar var, ofsayt golleri var. Yönetim hala konusmuyor. Ezik bir yönetim resmen.

yusuf sezonu kapar yazık oldu. net kırmızı kart çıkmalıydı queresmaya

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş ve Fener haftalardır aleni şekilde kollanıyor biz ise kendi sahamızda bile doğranıyoruz.

Üstelik buna karşı sesimiz bile çıkmıyor yazık gerçekten.

Nasil olurda her hafta her mac hakemin performans hakkinda konusuruz? Rezalet yemin ederim, biktim artik onlarin hakkinda konusmak. Dogru duzgun yonetin lan artik maclari

Bitnel yüzünden 1 senedir bize nefret kusan şerefsizler bakalım şu olanlara ne diyecek? Bitnel'den daha taraflı bir yönetim var.

Hakem macin sonucuna direkt etki edecek hatalar yapiyor her zamanki gibi.Bu arada Trabzon bile fizik kondisyon olarak bizim kat kat onumuzde

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serefsiz medya sürekli 'En cok Besiktasin hakki yenmistir' diye diye algi olusturup hakemi de etki altina aldilar.

Sürekli adamlar kollaniyor. 2-3 yildir böyle.

A. Çakar:

Mete kalkavan nasıl maç yönetiyorsun.Trabzonun net bir penaltı sını vermediğin gibi Queresmayı da oyundan atamadın.Yazık !!!

Geri