GSCimbom
16/17 H:10 | Beşiktaş 2-1 Trabzonspor | M.S | 5 Kasım
E

16/17 H:10 | Beşiktaş 2-1 Trabzonspor | M.S | 5 Kasım Sayfa 11

Emre Arslan ·

Cevap
288
Okunma
21,2K
Sayfa
11/15
CanlıBeşiktaş21TrabzonsporM.S
Komplo teorisi...

4yildiz gs, 3 yıldız fb, 2 yıldız bjk. Beşiktaşa yıllar evvel nasıl 2 şampiyonluk hediye edildiyse yine fark kapatılmaya çalışılıyor. 12+2 (1956-58 arası sayılan şampiyonluklari)
Denge süper ligde çok önemli :)

Komplo teorisi...

4yildiz gs, 3 yıldız fb, 2 yıldız bjk. Beşiktaşa yıllar evvel nasıl 2 şampiyonluk hediye edildiyse yine fark kapatılmaya çalışılıyor. 12+2 (1956-58 arası sayılan şampiyonluklari)
Denge süper ligde çok önemli :)

6 şampiyonluk var,kapanmaz o fark çok zor.Kapanması için 2 kez 3 kez üst üste şampiyon olmaları falan lazım.Bjk hep arkadan takip eder bizi.Şu an onlar daha iyi sadece,büyütmeye gerek yok sakin olalım.Çok değil 2014-2015'in şampiyonuyuz,öyle 5 senedir şampiyon olamıyormuşuz gibi bir hava yaratılmamalı.

Adamlar 3 gün önce Napoliyle maç yaptığı halde çatır çatır top oynuyor,bizim dalkavuklar haftada 1 maç yapıp koşmuyorlar bırak ya..
Bok şampiyon oluruz bu istek azimle
Fener bizi yener fark olur 7 Beşiktaşla geçmiş olsun sezon bitmek üzere bizim için..

90'lı yılların başında siyaset yok muydu?Seba-Özal ilişkileri,Bjk-iktidar ilişkileri neydi?

Bu kadar büyük bir dahil yoktu. Bir takımın kollanması ayrı pek çok amarenin bir araya gelmesi ayrı.

Başakşehir
Osmanlıspor
Belediye Takımları
''Yeni'' ön ekli takımlar (Yeni Malatya vs)

Kocaeli, Sakarya, Göztepe vs gibi takımların düştüğü durumları kabullenmiyorum.

Çözüm süreci varken çıkan doğu takımlarını, bitince play-off'larda veya normal sezonda doğranışlarını kabul edemiyorum.

O zaman

Özal varken-Beşiktaş
Mesut/Ağar varken-biraz daha biz

vs idi belki ama bu kadar gözümüze sokulmazdı. Artı ÇOCUKTUK, SAFTIK ŞİMDİ DÖNSEM o yıllara belki yine daha kirli görürüm o yılları da.

Ama şu an aklım yetiyor ve çok vahim görüyorum.

Bu kadar büyük bir dahil yoktu. Bir takımın kollanması ayrı pek çok amarenin bir araya gelmesi ayrı.

Başakşehir
Osmanlıspor
Belediye Takımları
''Yeni'' ön ekli takımlar (Yeni Malatya vs)

Kocaeli, Sakarya, Göztepe vs gibi takımların düştüğü durumları kabullenmiyorum.

Çözüm süreci varken çıkan doğu takımlarını, bitince play-off'larda veya normal sezonda doğranışlarını kabul edemiyorum.

O zaman

Özal varken-Beşiktaş
Mesut/Ağar varken-biraz daha biz

vs idi belki ama bu kadar gözümüze sokulmazdı. Artı ÇOCUKTUK, SAFTIK ŞİMDİ DÖNSEM o yıllara belki yine daha kirli görürüm o yılları da.

Ama şu an aklım yetiyor ve çok vahim görüyorum.

Bence olay sadece boldladığım kısımdan ibaret.Şu an daha fazla olabilir katılırım ama kesinlikle ve kesinlikle boldladığım kısımdan dolayı sana öyle geliyor.

Beşiktaşla aramızda ciddi ciddi kalite farkı var hemde acayip bir fark adamlarda Talisca,Caner yok bide..
Ulan bizden Bruma ile Tolga sakatlansa biz her maçı kaybederiz..

90'lı yılların başında siyaset yok muydu?Seba-Özal ilişkileri,Bjk-iktidar ilişkileri neydi?

90'larda evet bu işler vardı, evet hakemler tarafından kollanılıyordu 3 büyükler, kimi zaman biz, kimi zaman Fener, kimi zaman BJK ama bu sezon Başakşehir ile oynadığımız maçta resmen Başakşehir kollandı ben böylesini ne gördüm ne duydum, resmen siyasi nedenlerden dolayı Osmanlı, Başakşehir gibi takımlar bizden fazla kollanıyor bu ligde

Geri