GSCimbom
16/17 H:10 | Beşiktaş 2-1 Trabzonspor | M.S | 5 Kasım
E

16/17 H:10 | Beşiktaş 2-1 Trabzonspor | M.S | 5 Kasım Sayfa 12

Emre Arslan ·

Cevap
288
Okunma
21,2K
Sayfa
12/15
CanlıBeşiktaş21TrabzonsporM.S
Trabzon'un penaltısını veremedi ama Trabzona mustehak.Bi kirmizi kart gosteremediler hakeme

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yuduferdoğan çıktı tspor bitti. yusuf sezonu kapadıysa bu tspor küme düşer çok kötü leş bir tskım ve biz bu takıma sahamızda yenildik.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Baktığın zaman Beşiktaş çok iyi oynuyor, Penaltıyı vermeseydi, Rakibe penaltı verseydi, Quaresma ve Oğuzhan'ı oyundan atsaydı da Beşiktaş bu maçı kazanırdı. O yüzden Beşiktaş hakemle kazandı gibi birşey söyleyemeyiz Ertem"

images

Harika yazmışsın kesin bu tarz şeyler söyler ve diğerlerinden destek alır

Geçen hafta Fener'in lehine hatalar yapılınca da '' 3 büyüklerin hepsine yapılıyor'' muhabbetine getirdiler olayı

Ama Galatasaray-Antalya maçından sonra resmen hakemle maç aldılar noktasına getirmişlerdi

Aşırı karaktersizler cidden

Son düzenleme:
yuduferdoğan çıktı tspor bitti. yusuf sezonu kapadıysa bu tspor küme düşer çok kötü leş bir tskım ve biz bu takıma sahamızda yenildik.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

düşsün zaten her sene Fener'den, BJK'den 5 yerler gelir bize diklenirler. 2011 sonrası bunların şirazesi kaydı toparlayamadılar bir düşüp gelsinler

Beşiktaş'a verilenden 10 kat daha penaltı pozisyonun verilmezse yenilirsin tabi, bize de bu kadar kötü oynadılar, bizde BJK kadar iyi oynadık ama tek fark "Mete Kalkavan"

Bırakalım bu işleri.Evet hakemler kolluyor bjk yı fakat bu bizden iyi oldukları gerçeğini değiştirmez.Biz bjk kadar iyi filan oynamadık ts maçında.Erenın son dakka pozizyonu hariç şutumuz yoktu kaleye resmen.Q7 nin abubakarın mallıkları olmasa 2.yarı 4 yapardı bjk.

Harika yazmışsın kesin bu tarz şeyler söyler ve diğerlerinden destek alır

Geçen hafta Fener'in lehine hatalar yapılınca da '' 3 büyüklerin hepsine yapılıyor'' bunlara getirdiler olayı

Ama Galatasaray-Antalya maçından sonra resmen hakemle maç aldılar noktasına getirmişlerdi

Aşırı karaktersizler cidden

Dikkat et bizim lehimize hata olsun Galatasaray'ı hakem kurtardı derler, diğerleri lehine olunca Fenerbahçe, Beşiktaş falan değil hepsine yapılıyor muhabbeti çekerler

Adamlar ilk yarı enfes top oynadı hele maça fırtına gibi başladılar Galatasaray o futbolun 10'da 1'ini oynayamıyor..
Maçı kopardılar sonra kapandılar gayet tabi..
Maç 1-1 olsa Beşiktaş gene öne geçerdi zaten..

Dün akşam bütün inancımı yitirdim çok net,mahfoldum kahroldum..
Ocak transfer dönemine kadar 5 puan farkın üzerinde biterse lig geçmiş olsun demektir..

Bjk kat kat daha iyi futbol oynuyor bizden bizim tek hücum planımız bruma o alacak gidecek gol atacak yada asist yapacak ölme eşegim ölme... geçen seneden hiç bir farkımız 5. bitiririz ligi...

1. BJK
2. FB
3. Başakşehir
4. Bursa/Biz
5. Bursa/Biz

Bence olay sadece boldladığım kısımdan ibaret.Şu an daha fazla olabilir katılırım ama kesinlikle ve kesinlikle boldladığım kısımdan dolayı sana öyle geliyor.

Çocukluğuma geri dönemeyeceğime göre bu düzenin böyle devam etmemesini istemek ve itiraz etmek de hakkım. Futbol ve dine siyaset karışmasına son derece karşıyım. Neden dersen?

Geçmişte yapanlar bugün yapanlara bunu yapma hakkını vermez. Bu ülke hep dürüst olmayan ama dürüst takliti yapan yalancı idarecilerden çekti. Demirel, Özal, Kenan Evren hiç biri benim seçimim olmazdı ama bir şekilde geldi ve bana göre bu millete ve geleneklerine, gelenekçi görünüp en büyük zulmü de bu adamlar etti. Bugün Dış Mihrak'lar dediklerimizin bu kadar stres topu olduysak suçluları bu tarz politika. Halktan bir kişi bile aydınlanır ve bilinçlenirse bu bana göre en büyük kar ama çok da niyetimiz yok sanırım.

Herkes kendi derdine düşmüş, bir umursamazlıkta. Ama ülke ne yönetenlerin ne de naciz vucutların ülke bizlerin, çocuklarımızın.

Çok siyasete girdim ama gerekliydi. Bunları sağlıklı biçimde tartışamadığımız bir toplumda olmak büyük baskı ve gerilim unsuru.

Bjk kat kat daha iyi futbol oynuyor bizden bizim tek hücum planımız bruma o alacak gidecek gol atacak yada asist yapacak ölme eşegim ölme... geçen seneden hiç bir farkımız 5. bitiririz ligi...

1. BJK
2. FB
3. Başakşehir
4. Bursa/Biz
5. Bursa/Biz
Basaksehir'in sampiyon olacagini dusunuyorum

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamların sağ beki Gökhan havada helikopter vuruşuyla top kesiyor lan..
O an dedim ki farka bak..
Bizim sağ bek bomboşken orta bile açamıyor..

Geri