Mehmet Tokat
Cezalı
- 29 Nisan 2015
- 3.563
- 1
- 288
Su ADAMi da siyaset ayagina kulüpten ihrac ettik ya, rezillik.
Kulüpten ihrac ettiniz, ya peki gönüllerimizden nasil ihrac edeceksiniz, yalaka yönetim??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sino ne olacak reis?
Sent from my iPhone using Tapatalk
abdullah hoca bence bu macta bizim kaç tane duran adamla oynayacagımızı düşünüp ona göre oyun kuracak
heleki wesley podolski aynı anda sahada olursa adamın ekmegine yag sürmüs oluruz jor bey ve yanındakiler gözünü acsalar bari
Su ADAMi da siyaset ayagina kulüpten ihrac ettik ya, rezillik.
Kulüpten ihrac ettiniz, ya peki gönüllerimizden nasil ihrac edeceksiniz, yalaka yönetim??
+Selcuk
Sent from my iPhone using Tapatalk
selçugu saymırum artık onu kesmekten korktugunu kesemiyecegini gösterdi selçuk yerlerde sürünse bile oynatacak ,yoksa basına gelecekleri biliyor jor
Bazıları trollük diyecek ama bu konunun yönetimle alakası yok arkadaşlar,hala olaya Hakan Şükür efsanemizdi falandı filandı diyenlerin olayın vehametini hala anlamadığını düşünüyorum.3 ay önce darbe girişimi oldu bu ülkede.Yüzlerce vatandaşımız hayatını kaybetti,suçsuz günahsız erler bir keşmekeşin arasında kaldı.Havadan bombalar yağdı,otomatik tüfeklerle ateş açıldı insanlara.Böyle şeyler yaptı yani FETÖ.Öyle alelade bir siyaset davası değil.Şu aşamada da hiçkimse iktidarı karşısına alamaz.İhraçlar Galatasaray'ın iyiliği için yapılmıştır.Biz taraftarız,bizim yorumumuz bizi bağlar sadece ama o insanlar kulüp yönetiyor,kulübün geleceği alacağı kararlara,2 dudaklarının arasına bağlı belki de.O yüzden romantik kafayla değil de olaylara böyle bakalım bence.
Populistligi 1 kenara birakalim,yargilama olur Hakanin neyle suclandigi ortaya cikar, suclu bulunur vs o zaman gerekli adimlari atarsin hukuk devleti isek bu surec boyle islemeliydi .
3.20 ye bobregimi satip basayim diyorum
3.20 ye bobregimi satip basayim diyorum
Zor maç olacak . Bizim aksimize Başakşehir vasat oyuncularla bir taktisel anlayışı benimsiyorlar . İnşallah Ayhan Akman felan dahil olurda adam gibi bir taktik ile çıkarız yoksa işleri zorlaştırıp kazanacağımız maçı zora sokarız . Tahmin 1/0 veya 1/1