16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

Musleranin yedegi Cenk diyorsunuz da ne bekliyorsunuz Allah askina.

Merak ediyorum kimi istiyorsunuz yedek kaleci olarak. Sakatlik olmadigi sürece bir yedek kalecinin bizde cikacagi mac sayisi ancak kupa maclari ile sinirli kalir o da ancak grup maclari bitine kadar.

Yazarken biraz da mantikli düsünün bence herseyi elestirmenin de manasi yok. Avrupa'da neredeyse her takimda as kaleci ve yedek kaleci arasinda daglar kadar fark var. Gercekten merak ediyorum Cenk yerine kimi istiyorsun, genc alirsin oynamadigi icin gelismez, yasli alirsin kimse begenmez. Ne bekliyorsunuz yahu.

OPTA'dan bazı istatistikler.

• Selçuk İnan, Başakşehir'e karşı 15 lig maçında beş gol attı. Selçuk'un Galatasaray formasıyla en fazla gol kaydettiği iki takımdan birisi de Başakşehir (dört gol; Sivasspor ile birlikte).
  • Edin Visca, Galatasaray'a karşı altı lig maçında dört gole katkıda bulundu (üç gol, bir asist).
  • Mehmet Batdal, Galatasaray'a karşı son üç lig maçında üç gole katkıda bulundu (iki gol, bir asist).
  • Bruma, son sekiz lig maçında yedi gole katkı yaptı (dört gol, üç asist).
  • İç sahadaki son lig maçında Trabzonspor'a yenilen Galatasaray, Türk Telekom Arena'da yalnızca bir defa üst üste iki mağlubiyet aldı (Mart-Nisan 2011'de Fenerbahçe ve Trabzonspor'a).
  • Başakşehir, gole çevirme oranında ligin en iyisi (%26,5). Ayrıca Avrupa'nın beş büyük liginde sadece Monaco (%30) daha yüksek gole çevirme oranına sahip.
  • Galatasaray (50), Beşiktaş'ın (54) ardından ligin en fazla isabetli şut çeken ikinci takımı. Başakşehir (28) ise Konyaspor'un (27) ardından kalesinde en az isabetli şut gören ikinci takım.

Visca bizim defansın içinden geçer. Nando'ya çok ihtiyacımız olacak.

Hakem: Ali Palabıyık.

Korkusuzca Arsenal karşısına çıkan takımın taraftarından Başakşehirden korkan taraftara kendinize gelin lan

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ali Palabiyiki vermisler demek ki, ben Mete'yi verirler diye korkuyordum.

Edin visca hem çok hızlı hemde çok formda.
Mahmut tekdemir ile çok iyi geliyorlar sağ taraftan.
Malesef her iki bekimizin önününde oynayan oyuncular yardım etmedikleri için çok zorlanacağız.
Son maçlarda hep böyle oldu, ama bu maç süngere döner bekler.
Defansı çok kötü aslında başakşehrin ama toplu halde savunma yaptıkları için bu maça kadar hiç sırıtmadılar.
Emreb ve mahmut tekdemir fena sayılmazlar hatta dejong - selçuk ikilisinden verimlilik anlamında çok daha iyiler de denebilir. Selçuk ne yapıyor ki yan pas yapmaktab başka?
Brumayı tutacak oyuncusu yok başakşehrin ancak önünü çok kalabalık tutabilir. Zaten at topu brumaya mantığı ile bu maça başlarsak çok büyük hüsran yaşarız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Katılmıyorum. Aly palebıyıka ayar olan bir gsli kardeşimiz görülmemiştir.

Daha hakem yeni ataninca bile butun farkli takimlarin forumlarina bakiyorum, hemen elestiriler basliyor, butun hakemlerin arastirilsa bulunabilecek lehte ve aleyhte olaylari her takim icin yok mudur ? Manasiz oluyor biraz

Hakem yine sikintili. Ne zaman fenere 4 kirmizi verdi o zaman adamin hakemligi degisti. Gotu basi ayri bugunlerde.

Yine bizim aleyhimize bol bol "hata" yapilan mac olacaktir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt