16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

Bekleri iyi sayılmaz. Stoperlerin hava hakimiyeti iyi. Topu çizgiye getirip, Sinan ve Bruma'yı bire bir bırakmak lazım. Sağdan soldan zorlama hava topları bu maçı kısır döngüye sokar.

Abi güzel diyorsun, tamam sen de haklısın bir yerde ama Linnes ve Serdar Aziz kaç aydır yoklar. Bu kadar kritik maçlar öncesi daha hazır oyuncuları tercih etmesi gayet normal. Podolski de ikinci yarı oyuna girer zaten. 60 dakika sahada tutmak yerine daha diri 30 dakikasını tercih etmiş. Burda herkes ilk çıkması gereken adam için hep Podolski diyor. 89 dakika hiçbir şey yapmayıp, 90. dakika şapkadan tavşan çıkaracak diye bu kadar temposuz oyununa tahammül edilmez bir yerde.
Benzatenha
Ben zaten haftalardir diyorum bunu Ahmet. Haftalardir ideal kadro'ya girebilecek oyuncularin hazirlanmasindan bahsediyorum. Hem Linnes icin, hem Lukas icin hemde Serdar icin.

Sabri'yi 15 senedir biliyoruz arkadas. 1 gram ileri gittimi bu adam? Linnes'i denesek 7-8 mac ne kaybederiz? Kaybedecek birsey degil, belki Linnes'i ve iyi bir oyuncuyu bile kazaniriz. Ama Sabri'den kötü olmaz sonucta.

Ama olay Sabri degil. Ona bile karsi degilim. Sadece Kadiköy öncesi bu kadar degismemeliydi kadro.

Kadikoyde de bu 11 ile cikilmali. Selcuk yerine Tolga. Muthis kadro

Fenerbahçeli Simon Kjaer, maçta boynunu sıkan Ibrahimovic'le ilgili "Sahada tanıdığım Ibrahimovic kibirli ve cahildir." dedi.

o,O
o,O
o,O

o,O

maç başlayana kadar vizeye mi çalışsam yoksa forumda twitter da mı gezsem :confused: içim rahat etmiyor maçımız olduğu günlerde

Sinan artık biraz kıpırdamalı. Ayrıca bugün Selçuk'tan gol bekliyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ligtv deki yorumci dogru diyor, bizim takim cok statik. Bos alana kosan adam yok genel problem zaten bu. Herkes topu ayagina istiyor.

Büyük kaptanı tekrardan mabedde görmek güzel olacak.

Fenerbahçeli Simon Kjaer, maçta boynunu sıkan Ibrahimovic'le ilgili "Sahada tanıdığım Ibrahimovic kibirli ve cahildir." dedi.

o,O
o,O
o,O

o,O

seni-arkadas-olarak-goruyoruma-alternatif-cevaplar_1009127.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

15 bin olur demistim o bile olmicak gibi gorukuyor..

Kazanalım yarım saat sosyal medya yorumlarını okuyup aralıksız 5 saat ders çalışacağım :o 4 yorum önce de belirtmiştim. üniversiteliyim ha bilmeyen vardır diye söylüyorum :D
bildiğin lisans :D liseden sonra geliyor (bu mesaj ironi içermemekle birlikte ciddiye alınır da değildir)
okuyunca komik geliyor sadece

Bu mac cumartesi gunu olsaydida en fazla 25.000 kisi gelirdi. Bu maci kazaninca sonraki mac yine 40.000 kisiye oynariz

csms'nin attığı gol çok iyiydi yav. kalecinin hatası var tabii.

neyse dünyanın bilinmeyen kulüplerinide takip ettiğimi inceden belirtmiş oldum

Geri
Üst Alt