Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.471
- 998
- 588
BenzatenhaBekleri iyi sayılmaz. Stoperlerin hava hakimiyeti iyi. Topu çizgiye getirip, Sinan ve Bruma'yı bire bir bırakmak lazım. Sağdan soldan zorlama hava topları bu maçı kısır döngüye sokar.
Abi güzel diyorsun, tamam sen de haklısın bir yerde ama Linnes ve Serdar Aziz kaç aydır yoklar. Bu kadar kritik maçlar öncesi daha hazır oyuncuları tercih etmesi gayet normal. Podolski de ikinci yarı oyuna girer zaten. 60 dakika sahada tutmak yerine daha diri 30 dakikasını tercih etmiş. Burda herkes ilk çıkması gereken adam için hep Podolski diyor. 89 dakika hiçbir şey yapmayıp, 90. dakika şapkadan tavşan çıkaracak diye bu kadar temposuz oyununa tahammül edilmez bir yerde.
Ben zaten haftalardir diyorum bunu Ahmet. Haftalardir ideal kadro'ya girebilecek oyuncularin hazirlanmasindan bahsediyorum. Hem Linnes icin, hem Lukas icin hemde Serdar icin.
Sabri'yi 15 senedir biliyoruz arkadas. 1 gram ileri gittimi bu adam? Linnes'i denesek 7-8 mac ne kaybederiz? Kaybedecek birsey degil, belki Linnes'i ve iyi bir oyuncuyu bile kazaniriz. Ama Sabri'den kötü olmaz sonucta.
Ama olay Sabri degil. Ona bile karsi degilim. Sadece Kadiköy öncesi bu kadar degismemeliydi kadro.