16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

hakemler konusunda çok açık şekilde sorunumuz var ve yönetimin artık bir uyarı mi, açıklamama mi, her ne ise tepkisini göstermesi gerekiyor. Açıklama gelmedikçe başımıza bela olacak bu hakemler, bu durum net şekilde belli oluyor.

en önemlisi 1 0 öne geciyorsun sonra rakip az bi kipirdiyor heme gol.
bu savumayla hep gol yeriz en azindan serdar oynamaliki savunmanin sertlligi artsin.
emin o ortada kafa topuna izin vermezdi, cünkü en kafa toplarina cikan savunma oyuncumuz hatta en iyi stoperimiz.
ama riekrink buna niye takti anlamis degilim.

Yalnız De Jong'un aldığı bütün temiz toplara faul çaldı şerefsiz herif

Herşeyi bi kenara koyuyorum topu kenarlara getirip hala pas yapmamıza bir tek ben sinir olmuyorumdur.orta yapmamk için özel çaba sarf ediyoruz.

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Selcuk ile Sneijder i artik ayni anda takimda tutmamiz cok luks.

2 si de skor uretmeyi birakti.

Ustelik en iyi sag bekimiz hala ve malesef sabri! :(

Semih Balta seneye bu takimda olmamali artik. Bu stoperlerle bir halt yapamayiz.

bir de gidip sag bek diye cavanda'yi aldilar

stoperler komple degismeli, serdar aziz 1 sezon daha kalabilir

Hakem tam bir puşt.Emre'ye kart göstermemesinin açıklaması yok.

Erende sorun yok. Arkadaslari ona pozisyon yaratamiyo. Bi tek Bruma var birseyler yapmaya calisan biraz da Sinan digerleri risk almiyorlar
Nasil pozisyon yaratmiyor hocam alda at cinsinden 2 tane net top atildi kendisine duruşu bile yanlış topa hamle bile yapamadi.Pozisyon yaratmak derken illa hava topumu atcaz biz bu adama ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakem evlere şenlik.
17 numaraları 4 tane faul yaptı kart yok, emreb oçuna kart zaten hiç yok, carole e aynı pozisyonda kart verdi eyyamcı ama ferhata veremedi.
Dejonga çalınan komedi fauller.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Devre arasi bas parayi al Ndiaye bas parayi al stoper bas parayi kirala adam gibi kanat oyuncusu yok sampiyonluk hayal

kodumun fbsi bile hic olmadi defans yapabiliyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selçuk'un yalamaları alıp g.... kendisini. En az malum herif kadar Selçuk'tan nefret ediyorum. Çeteci takımdan kesilince de çevresindekileri teknik direktöre saldırıyorlar. Adam topa bile koşmuyor 1 kuruş para yedirmiyorum takıma da hakkım varsa sülalesinden çıksın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Galatasaray'da ilk yarının en çok koşan ismi, 5,62 km ile Nigel De Jong oldu.

Eren son 4-5 haftadır çok top eziyor.
Ama oyundan çıkmaz asla.
Tolga dejong ikilisi çok daha sert ve verimli olur bence tabi olduğu zaman göreceğiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijder ve Selçuk toparlamazsa sıkıntı çekeriz neler çekiyoruz neler be

Kaçırdım biri orta sahayı rahat geçiyorlar demiş başka maçı izliyor herhalde

Geri
Üst Alt