16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

Chedjou > Semih, net

Ulan yabancı sınırı kalktı hala sabri semih selçuk

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mention işini yapamadımda Ayhan akmanı savunurken laf atan bir kardeş vardı ben diyorumki

al sana Riekerink

Son düzenleme:
Podolski' yi soksanıza Riekerink Bey

Haftalardır derken kuş damgası yiyordum burada, bir b.k oynadığımız yok şampiyon falan olamayız

Mutlumusunuz? Semih'in ne oldugu belli. Simdi 3 puan gidince oynatmamayi bilirsiniz..

Nefret ediyorum su mantiktan ya..

Sinirden gülüyorum. Şu lanet ligde bile " şampiyon olamayız diyemiyorum " diyordum. Olamayız abi, bu zihniyet ve yapı ile olamayız. Semih denen ADAM hala çuval gibi dökülüyor. Allah kahretsin.

Su macta ched neden kesildi gecen haftanin en boktani oydu degil mi. Sabri macin anasini sikti her atak adamin kanattan geliyor. Kuracagin takimin cibiliyetini ottureyim senin mal oglu mal. Siktir git 5 yasindaki veletlere top oynamasini ogret sen

At kendini yer olm başka bir boka yaradığın yok zaten

Semih golde ereni tutuyor aptal herif

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diyecek birşey bulamıyorum, bu semihi, sol bekten stoper yaratilan baltayi, adam gibi bir sag bek alinmadigi icin oynatilan sabriyi, fransa ikinci liginden alinan tellesin yerine oynatilan caroleu, chedcu saatli bomba, gibi napacagi belli degil, bu defans hatti yuzunden son 2 sezondur kahrolduk. Ne haliniz varsa görün.

Geri
Üst Alt