16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

İlk 11 de chedju var semihin oynamasını dert ediyor kamil

Moderatör tarafında düzenlendi:
sabri-s.aziz-semih-carole

bu 4lüyle çıkmamız lazım semih ingiliz kontu gibi demiştim daha önce etliye sütlüye karışmaz ama maçta da uyumaz chedjou gibi

de jong-selçuk

de jong form tutmaya başladı oynaması iyi olur hem sertlik katar

sinan-sneijder (podolski)-bruma

sinan ben oldum havasından çıktı oynamaya çalışıyor tam bu zamanda verilen şans etkili olur . sneijderin ölüsü bile oynar bizde adana maçında gördük.

podolski

eren çok gevşedi kesik yemesi lazım o ilk haftalardaki basan ısıran eren gitmiş yerine sadece ayağına gelen topları kullanan bir eren gelmiş ceza verilmeli

-------------------------Muslera---------------------------

-Sabri-------Serdar--------------Semih----------Carole-

-------------De Jong--------------Selçuk-----------------

-Podolski---------------Sneijder----------------Bruma---

------------------------Eren Derdiyok-------------------

Podolski yerine Sinan da oynayabilir.

Su Mehmet Batdal'a asiri derece'de uyuz oluyorum, Trabzonspor karsisinda seneler once son dakika'larda kacirdigi pozisyon hala ruyalarima giriyor nedense.

Beyler macin gidisatini yaziyorum.

Mal gibi baslariz maca, Sabri'ye sover 30 milyon Galatasarayli. 30. dakikalara dogru atariz bi tane. Sonra yine klasik geriye yaslaniriz. Ikinci yarinin baslarinda Batdal atar bi tane kafayla, son dakikalarda penalti kazanip maci aliriz.

Stad 50 k dolacak, kesin bilgi. Karıköy'e takımı moralli yollayacağiz evelallah. Batdal kaşarına 3 atıp

Zor maç olacak . Bizim aksimize Başakşehir vasat oyuncularla bir taktisel anlayışı benimsiyorlar . İnşallah Ayhan Akman felan dahil olurda adam gibi bir taktik ile çıkarız yoksa işleri zorlaştırıp kazanacağımız maçı zora sokarız . Tahmin 1/0 veya 1/1

Neye göre Ayhan Akman diyorsun?

Koskoca Galatasaray, devletin destekledigi belediye takimindan mi korkacak?

Zirveyi ilgilendiren bir maçneden cuma günü acaba ? insanlar maça gelmesin diye mi ?

Geri
Üst Alt