16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

Son maçta kötü olsak da geçen seneki o kötü psikolojik bunalımı attık üstümüzden bence en önemlisi bu.Oyuncular maç içinde özgüvenli bir şekilde ağırlık koyabiliyorlar maça.Yine stadı doldurup şampiyonluğa daha da inanacağımız bir maç olması ümidiyle...

Adana maçı için ched'e niye laf atıyorsunuz sığır sabri yüzünden defans eksik oynadı ve o çalımların yenmesi doğal. Adam kendini sağ açık zannedip defansa geri de dönmedi maç boyu, 2. yarı baktı hali kalmadı orta sahada gezindi durdu. Maçın sonunda yaptığı mallık az daha pahalıya mal oluyordu.

Bu maça hızlı bek kullanmamız gerekiyor. Sabri illa oynayacaksa ilk 45 dakika sağ açık olarak oynayabilir.

Yok yere pdfk sonra macimizi Cuma gunune koymak

Artik acik acik yapiyorlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

O ayrı bir mallık ya beşiktaş maçında 30 dakika küfür duyduk küfürden sesi kaç kere kıstılar anca bize işliyor zaten. Sorsan genel kurulda 2 dakika yürüsen 100 tane hukukçuya çarparsın.

Bu maçı kazanmamız çok önemli. Kuşlarla aramizda ki fark 2 puana inerse onlarla oynayacagimiz maça daha motive cikabilirler. Ancak 5 puan farkla gidersek daha stresli ve baskı hissedeceklerdir. Bu maçı ne yapıp edip kazanmamız gerekiyor.

Neye göre Ayhan Akman diyorsun?

bunu en az 3-4 kişi daha söyledi ama bu forumda gördüğüm kadarıyla hiçbir yerli futbolcu ve hoca sevilmiyor

Ayhan Akmanın a takım tecrübeleri var rikerinkin ise sadece 1 yıl tecrübesi var a takımda onda da sezon sonu sepetlenmiş 8.olunca genkle

Adana maçı için ched'e niye laf atıyorsunuz sığır sabri yüzünden defans eksik oynadı ve o çalımların yenmesi doğal. Adam kendini sağ açık zannedip defansa geri de dönmedi maç boyu, 2. yarı baktı hali kalmadı orta sahada gezindi durdu. Maçın sonunda yaptığı mallık az daha pahalıya mal oluyordu.

Bu maça hızlı bek kullanmamız gerekiyor. Sabri illa oynayacaksa ilk 45 dakika sağ açık olarak oynayabilir.
Laf olsun torba dolsun diye işte

Yenemezsek kendinize bir iyilik yapin sampiyonlugu falan unutun. Bu bitik fener bile bizden uste biterecek eger bu maci ve fener macini kaybedersek...

Yenemezsek kendinize bir iyilik yapin sampiyonlugu falan unutun. Bu bitik fener bile bizden uste biterecek eger bu maci ve fener macini kaybedersek...

Allah aşkına Volkan daha ligin 10. haftasındayız niye bu kadar çabuk pes etme noktasına geliyorsunuz hiç anlam veremiyorum.

Maç esnasında da dolu kişi yapıyor bunu, yok yenemezsek şu olur yok puan kabyedersek şöyle olur. Biraz kendinize gelin yahu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Allah aşkına Volkan daha ligin 10. haftasındayız niye bu kadar çabuk pes etme noktasına geliyorsunuz hiç anlam veremiyorum.

Maç esnasında da dolu kişi yapıyor bunu, yok yenemezsek şu olur yok puan kabyedersek şöyle olur. Biraz kendinize gelin yahu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Hocam bu oyuncular inanilmaz kirilgan. Evet kabul biraz fazla karamsarim ama bu hakemler olsun , bizimkilerin fizik kalitesizligi olsun , hocamizin acemi olusu beni karamsarliga itiyor.

Sizlerinde moralini bozuyorsam kusuruma bakmayin ama nedense cok karamsarim. Boyle degildim eskiden :(

Hakem çok büyük önem taşıyor. Şimdi biz şu oynasın filan diyoruz ama hakem Fırat aydınus gibi olursa işimiz yaş. Yönetim mutlaka hakemlere iki kelam etmeli. Ağlak Fiko ve ekürisi Şenol ağızlarından düşürmedikleri hakemler sayesinde birkaç puan ekstradan aldı.

Basaksehir,fener,bursa maclarindan 6 puan alabilirsek iyi,7 puan cikarirsak muthis olur

Geri
Üst Alt