16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

giphy.gif

Guzelmis

Bizim sosyal medya zaten gayet iyi bu sene

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bugun gunlerden De Jong

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Sabri Chedjou Semih Carole
De Jong Selçuk
Podolski Sneijder Bruma
Derdiyok

Bu 11 çıkar. Keşke sağ bekte Linnes'i izleyebilsek bu maç ama JOR, Sabri'yi tercih eder muhtemelen.

Snejder matchday paylaşımı yaparsa yeniliriz.

Hafta sonumuz zehir olmasın lütfen :happy0025:

son 2 macta sahada yürüyen poldi olacaksa ki kanat oynayınca öyle

abdullah hocaya buyur gel der jor bey bence oynamamalı

Güveniyoruz sana Cimbomum. Yüzümüzü kara çıkarma. Amin !!

Takımda gördük ki 4-4-2 podolski ile oynanmıyor hadi onu geçtim 4-2-3-1 de kanat olduğu zaman da oynanmıyor artık yeter topsuz oyun denen bir şey yok sadece ayağına gelince ya vurur ya da koşar artık Sinan'a daha fazla şans vermeliyiz en azından podolskiden çok daha hareketli oynayacağı kesin ve özgüveni yerine gelecektir podolski de sadece snap atsın dursun maça filan çıkmasın bu adamda ciddiyet 0 dün dortmund maçında aubameyang nasıl kadro dışı bırakıldı telefonla oynadığı için poldiye de kadro dışı değil para cezası kesilmesi lazım yoksa snap atmakla takımı kurtaramaz

Takımda gördük ki 4-4-2 podolski ile oynanmıyor hadi onu geçtim 4-2-3-1 de kanat olduğu zaman da oynanmıyor artık yeter topsuz oyun denen bir şey yok sadece ayağına gelince ya vurur ya da koşar artık Sinan'a daha fazla şans vermeliyiz en azından podolskiden çok daha hareketli oynayacağı kesin ve özgüveni yerine gelecektir podolski de sadece snap atsın dursun maça filan çıkmasın bu adamda ciddiyet 0 dün dortmund maçında aubameyang nasıl kadro dışı bırakıldı telefonla oynadığı için poldiye de kadro dışı değil para cezası kesilmesi lazım yoksa snap atmakla takımı kurtaramaz
Telefon için kadro dışı kalmadı Auba

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

bılet alıcaz maca sıteye gırmıyor..sıteye gırse satın al a gırmıyor..rahat bıraksın su hukumet ınternetı

Günaydın herkese. İnşallah bol pozisyona girdiğimiz bi maç olur zaten başakşehir topu bize bırakacak yan pas geri paslardan sıkıldım

Geri
Üst Alt