16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

Kaybedicez harold

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CwbMXJ-XAAI19JY.jpg:large

CwbNHG-W8AEbgjF.jpg

CwbNHJyXgAAv-xO.jpg

CwbNHJEWIAEuIq1.jpg

CwbNHKKXEAIg0nQ.jpg

Hem Cuma hemde saat 20'de olusu tek bana mi sacma geliyor?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edin Visca, Süper Lig'in son üç sezonunda maç kaçırmadı. Aralıksız 77 haftadır görev alıyor ve toplam 29 gol atıp 10 asist yaptı. (Fstats)

2,15 orandan bize oynadim.

4,00 handikap oranina da attim birseyler. Bugün Eren'in golü var.

Su adamlarin yeni ismine bir türlü alisamadim hala IBB diyorum ben hep.

Edin Visca, Süper Lig'in son üç sezonunda maç kaçırmadı. Aralıksız 77 haftadır görev alıyor ve toplam 29 gol atıp 10 asist yaptı. (Fstats)

Bos bos adamlara 4-5 milyon verirken boyle oyuncularin gundeme bile gelmemesi rezalet

Hem Cuma hemde saat 20'de olusu tek bana mi sacma geliyor?

Standart saat Volkan.

Bana göre Cuma akşamı için 1 maç bu saatte normal. Asıl Pazartesi maçı ve Pazar geç saat maçı çok saçma. İnsanlar işe gidiyor ertesi gün. Maçların büyük kısmını artık Cumartesi ve Pazar 16:00 gibi saatlere almalılar. Gündüz maçı artarsa maça giden aile sayısı da artar. Daha az olay olur. Tribünler kolay dolar.

Tek farklı galibiyetimizle sonuçlanacak maçtır.

2-1 Kazanacağız. Eren ve Selçuk atacak. Rakibin golünü Batdal atar hep atıyor bize çünkü

Ikili mücadeleden kacmayan 2 stoperle cikalim maca

Serdar-Semih olabilir mesela batdal'a yakin oynamak gerek

Basaksehir baski yedigi anlarda batdal'in önde top tutmasiyla kurtuluyorlar baskidan chedjou ve balta oynarsa topu rahatlikla batdal ile bulusturabilirler

Standart saat Volkan.

Bana göre Cuma akşamı için 1 maç bu saatte normal. Asıl Pazartesi maçı ve Pazar geç saat maçı çok saçma. İnsanlar işe gidiyor ertesi gün. Maçların büyük kısmını artık Cumartesi ve Pazar 16:00 gibi saatlere almalılar. Gündüz maçı artarsa maça giden aile sayısı da artar. Daha az olay olur. Tribünler kolay dolar.

Bence 19 daha mantikli

20 cok gec gibi. Gece 12'de evde olursun artik

Pozitif yazmayin beyler sonra rezil oluyoruz

0-4 yeniliriz

Bence 19 daha mantikli

20 cok gec gibi. Gece 12'de evde olursun artik

İstanbul trafiğini de düşünmen lazım. 5-6 gibi biten mesainin trafiğine bir de maç trafiğini eklersen hem iyice arap saçı olur hem de mesaiden sonra bişeyler atıştırıp maça gelecekler filan yetişemez.

Takıma güveniyorum bu hafta lideriz inşallah. yada averajla 2.oluruz en fazla.

Geri
Üst Alt