Uğur Filizoğlu
Kırmızı Üye
- 24 Haziran 2012
- 1.654
- 183
- 883
De Jong-Tolga-Sneijder orta sahasi gayet iyi olcak
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onu oynatacak hoca olsa olacakta yok be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
De Jong-Tolga-Sneijder orta sahasi gayet iyi olcak
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takım yavaş yine ama çok kötü değil. Ortasahada Tolga olsa Selçuk yerine ve Jong biraz daha farklı rolde oynasa çok daha iyi olurduk. Jong da istenen sertliği verecek adam değil gibi şu ana kadar.
De Jong geldi ya artık benim hamallığımı yapar goze girmek icin diye dusunuyor heraldeSelcuk sürekli oyun kuracagina forvet gibi Eren'in yanina sokuluyor, orta saha'da kocaman bombos bir alan olusuyor. Kafasi iyi mi bunun ya?
Şaka bir yana,Eren'in bitiriciliğini ölçecek bir pozisyonla karşılaşmadık henüz.Burak kaçırsa bile her maç karşı karşıya en az 2-3 pozisyon yakalardı.
yine klasik olarak saçmalaışsın.
Hocam yapma Eren'in vuramadigi iki topuda Poldi yapistirirdiPodolskinin girmesi oyuna bişey katmayacak.eren gibi hayalete bürünüyor
SM-N9000Q cihazımdan gönderildi
Tek Eren ile tüm sezon gitmez, ben yazin bunu diyordum iste geldiginde. Ereni Galatasaray'in ilk forveti olacak konumda görmüyorum.
Kenardan orta acan adam da yok. Ne beklerimiz ne de kanatlarimiz orta acan oyuncular degil, bu da Eren'in kisir oyununa neden oluyor. Podolski girmeli ikinci yarida maca.