16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

Takım yavaş yine ama çok kötü değil. Ortasahada Tolga olsa Selçuk yerine ve Jong biraz daha farklı rolde oynasa çok daha iyi olurduk. Jong da istenen sertliği verecek adam değil gibi şu ana kadar.

Adam gayet de sert oynuyor ama sahada hakem yok ki dokunuşa düdük çalan bir kukla var

Karagöz ile Hacivat da birinin elinde ki ipe bağlılar ama bu hakem kadar domalmıyorlar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Podolski girsin erenden iyidir

Sent from my Washingmachine with Tapatalk

Sneijder ve Selcuk cok statik oynuyor. Boyle pozisyon bulmamiz zor.

Cwb65bSWgAAxdwr.jpg:large

Sarapci Levent'te olmasa kimse savunmayacak bizi hakemler hakkinda

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selcuk sürekli oyun kuracagina forvet gibi Eren'in yanina sokuluyor, orta saha'da kocaman bombos bir alan olusuyor. Kafasi iyi mi bunun ya?
De Jong geldi ya artık benim hamallığımı yapar goze girmek icin diye dusunuyor heralde

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şaka bir yana,Eren'in bitiriciliğini ölçecek bir pozisyonla karşılaşmadık henüz.Burak kaçırsa bile her maç karşı karşıya en az 2-3 pozisyon yakalardı.

Tek Eren ile tüm sezon gitmez, ben yazin bunu diyordum iste geldiginde. Ereni Galatasaray'in ilk forveti olacak konumda görmüyorum.

Kenardan orta acan adam da yok. Ne beklerimiz ne de kanatlarimiz orta acan oyuncular degil, bu da Eren'in kisir oyununa neden oluyor. Podolski girmeli ikinci yarida maca.

yine klasik olarak saçmalaışsın.

Done sun. Sacmaligi acikla inanalim. Mesela o deminki yazimdakilere orneklerden biri benim. Ekseriyetle giderim ama bugun kalkip yaka degistirmek bu havada angarya geldi

baska baslikta baska bir konuda ucu bana dokunmuyor diye Gs aski vs diye babalarsam inandiriciligim olmaz

bu yuzden boyle bahaneleri oldum olasi kabul etmemisimdir . Sacmalik nerde ?

Kotu degiliz ama buldugumuz pozisyonlari degerlendiremezsek rakibin direnci artar acamayiz

Rıdvan bile emrenin kart görmemesiyle dalga geçiyor

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Ne olursa olsun kendi sahamızda sag bekte linnes oynamalı.

Erenin yerine dembele olsaydı şimdi en az 15 gol atmıştı ligde.

Josue >selçuk
Poldi > eren

Değişiklik olursa maçı rahat alırız

SARI KIRMIZI!

Hakemle cok isimiz var allah yardimcimiz olsun.
Kendi sahamizda hakeme bizim degil de karsi takim oyuncularinin baski yapmasi da ayrica dusundurucu.

Tek Eren ile tüm sezon gitmez, ben yazin bunu diyordum iste geldiginde. Ereni Galatasaray'in ilk forveti olacak konumda görmüyorum.

Kenardan orta acan adam da yok. Ne beklerimiz ne de kanatlarimiz orta acan oyuncular degil, bu da Eren'in kisir oyununa neden oluyor. Podolski girmeli ikinci yarida maca.

Bu maçı saymazsak kaldı 7 maç,idare edelim devre arası forvet almalıyız stoperle beraber.

Geri
Üst Alt