16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahadaki veteran kılıklı oyuncular defolup gitmeli bu takımdan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulan hadi berabere kalın bari ya... İki oyuncu değişikliği ile gayet mümkün, hatta galibiyet bile mümkün ama bu gerizekalılar becerebilir mi orası soru işareti, fenerinde bir halt oynadığı yok.

Fener bir bok oynamadı,kaleye 2-3 kez geldiler golü attılar.Biz de pek gol pozisyonuna giremedik ama gerçekten çok kötü Fener.Şu maç yenemezsek çok yazık olur,beraberlik falan hikaye.Bir daha böyle yakalayamayız bunları.

Sneijder ciksin selcuk daha iyi diyenler de hayal gormesinler cunku 2 sezondur ikisi de dokuluyor ve toplamda 8 milyonumuzu resmen hic ediyorlar

biri cikip oteki girince bir sey degisecek degil .

Selçuk-Sneijder olayı da bitsin benca mal mal konuşuyorsunuz. İkisi de kötü işte oynamamaları gerekiyor aptallaşmanın alemi yok. Yok Selçuk olsa bu kadar oynardı ikisi de gitsin. Golde suç Carole'de bu arada hayatında futbol oynayan var mı bilmiyorum orada De Jong ya da Tolga'lık bişey yok Hakan normal olarak ön direği kapadı he ekstrem bi defans olsa Van Persie'ye biraz meyilli durur adamın açısını kısar en kötü ama neyse suçu yok. Tolga ve De Jong'luk da bişey yok çünkü Carole topa yakında sonra bi anda malca adamı kaçırdı ben en kötü kayarak müdahale eder diyordum. Adam bi anda kaçırdı herifi orta sahada beklemiyordu muhtemelen. Goldeki tek suçlu Carole. O golü de Van Persie'den başka adam atamaz ligde.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben besiktas'i merak ediyorum acaba burada nasil oynayacaklar diye. Eminim ki cok daha farkli bir mac olacak.

Bakmayin fener gucsuz. Yani soyle guclu bir kadro olsa karsimizda yine 4 falan yeriz. Appiah, Anelka, Nobre, Alex, Tuncayli kadro su bizim takimi ilk yarida 4 lerdi bu kadar karaktersiz futbol gormedim. Bol bol pas yap sonuc?

Cok net Dick diye dalga gectigimiz adam Feneri toparladi. Araya paslar , topsuz oyunda ne yapacagini bilen oyuncular

Birde Riekerink Beyimizin takimina bak?! Basi kesik tavuk gibi...

Hala hayaller aleminde yasayanlar var burada. Isimleri Galatasaray'imizin ustunde goren futbol cahillerine selamlar

Sneijder en son 2 sene önce futbol oynadı.

Genel Kurul Üyesi bey bir tek bu konuda haklı.

Sneijder 4.5 değil 2 de alsa şu hali oynamamali.

Lig mig bitmez, Fener de iyice gerideydi ve bakin 3-4 hafta icinde dengeler degisti.

Sorun su olmali: Takim inanilmaz korkak bir takim. Bu sekilde devam etmek zor.

Selcuk olsa suan mac 3 0 di neyden bahsediyon sen hemserim.Selcuk'un arkasini donmekten baska ne bok yedigini gordun

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla kardeş tAmam ben de selçuk sövüyorum ama öne itemedik topu yani Sneijder in da selçuk Tam artısi yok

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keske ayagi kayip dusmeseymis VP. Bu nasil bir bal oyle. Top resmen ayagina carpip gidebilecegi en iyi yere gidiyor. Bilerek vursa atamaz oraya.

Eskiden hurafe diyordum ama bu golle birlikte ben de artik bu stadin buyulu olduguna inaniyorum.

Selçuk konusuna yazdık bu maç için Sneijder'i kesin Selçuk'u oynatırdım

3'lü orta saha ile çıkıp domine etmeliyidik ama bir türlü yapamadık lanet olsun yaa

Neden kafası çalışan bir teknik direktör gelmez bize

Maci izleyip okumasini bilmeyen bir suru adam var surada. Hayret vallahi

Sinan yerine yasin girsin sevmiyorum yasini ama bizim icin daha hayirli olucak.Poldi sneijder degisikligi sart

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

podolski riki efendinin kizlarina sarkti herhalde

Herkes alacağı paraya bakıyor hiç birinde hırs yok olan yine taraftara oluyor.

Cok net Dick diye dalga gectigimiz adam Feneri toparladi. Araya paslar , topsuz oyunda ne yapacagini bilen oyuncular

Birde Riekerink Beyimizin takimina bak?! Basi kesik tavuk gibi...

Hala hayaller aleminde yasayanlar var burada. Isimleri Galatasaray'imizin ustunde goren futbol cahillerine selamlar

Dick gercegini gormeyen futbol cahilidir
yok riekerink beymis fln

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt