16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artik gucume gidiyor su iste boyle her sene boyleyi dinlemek

Boyle oyuncularin yonetimin

Abv

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tamam oynamadık falan ama Cüneyt resmen bu maçı kafasında ve fiilen vermiştir eziklere

Öyle bir hoca getirdiler ki başına yaptığı müdahaleler takımı daha rezil hale sokuyor BJK maçı bir müdahale etti 2-0'dan 2-2'ye geldi az daha yeniliyorduk
burada öyle böyle en azından oyun sendeydi 2 salak değişiklikle takımın içine etti bıraktı ne top tutuyor, ne kontra yapıyor

Kapattım maçı. Bu şerefsizlerin kaç senedir hakemler üzerinden kazanmalarından bıktım. Bu şerefsizlere tepki göstermeyip dostluktan bahseden başkanların da burdan ta amına koyayım. Oyun oynamayan beş para etmez futbolculardan tut, takıma bir duran top organizasyonu çalıştırmadan jorun da kafasına sokayım. Yeter. Hadi eyvallah

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sezon basından beri dedim dursun kazma oyunculara milyonları akıtarak taraftarın gözünü boyadı bjk nin transfer politikası gibi izleye bilirlerdi ama komisyonun dibine vurdular

____________Muslera
Transfer Transfer Transfer Transfer
_____________Tolga
_______Transfer Transfer
Transfer ___Transfer___Bruma

Bruma ve Muslera herkez !*#&#* gidebilir.
Tolga da ancak defansif orta saha olur (rakip kaleye uzak)

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Hala sneijder muslera tartışması yapalım biz.4.5m dolar + 3 futbolcu karsılıgı alınan serdara bak adam gelde at dedi resmen.Hediye ettik golü bildiğin eren desen gene aynı umut gibi oldu o da yönetim çapsızlığını gene gösterdi.

Abi bir kötüyü savunmak için diğerini referans göstermeyin yav.Beş para etmez işte alayı,tartışmaya gerek yok.

Seneye şu stada 11 kişi gidelim şu forumdan Galatasaray formasıyla çıkalım sahaya bu akşamki takımdan kötü oynarsak adam değilim.Bi takım sahaya hiç bişey yapmak üzere çıkar mı ya.İnanamıyorum vallahi inanamıyorum ya.

Rike bey güle güle bir zahmet sen.direk sabiha gökçenden yallah, gelme florya ya bizim hocamız olacak.kapasite yok sende güle güle hadi canım boş yapma

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt