16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi şaka gibi ya.

Bu kadar rezil oynayan bir fenerden iki tane yemeyi nasıl başardık.

Üzülüyorum, gözüme uyku girmiyor :(

forumu okuyan fenerlılerı tebrık edıyorum

Tek bit soru soracagim kardesim mal misin. Donup dolasip sneijder gol atsa diyip demekten baska bir kullanacagin arguman yok.

Lan sabri forvet oynuyor takimda. Sabri forvet diyorum. Sneijder niyr gol atmiyor. Bazen siz mi sizofren siniz ben miyim diye derin dusuncelere daliyorum.
Futbol mu oynadiniz hic. Bu takimda bu adam yazin harika bir sekilde girmedi mi. Ne oldu bu takima bir anda soracagin soru bu olmali. Sneijder gol atmiyor lan vallahi kendimi kesrcegim adamin olayi gol atmak degil. Etende gol atamiyor podolskide bunlar gole daha yakin adamlar ne yapalim kaziga mi oturtalim.

Senin takiminin sistemi mi var.

Konsol oyunu mu oynuyoruz lan sneihder cikacak gol atacak. He babam he ya. Ikinci arguman niye sola kayiyor. 2 senen once yasini super star yapan adam buydu. Az bucuk sistem oynuyorduk sneijder gol atsa diye beklemiyordun cunku.

Futbol lan bu topu oyuncun alacak kanatlara hizli atacak kanatlardan hizli orta gol.

Orta sahayi gecene kadar takim rakip 6 kisi seni karsisina aliyor. Neyin beyinsizligidir bu. Napacak 50 kisiyi mi calimlayacak gol atacak. He yavrum.

Cok soru sordum beynin kaldirmayabilir ama son soru sen sneijderi bu zamana kadar izledigine emin misin. Oynatigi sistemin ne oldugunu biliyor musun.

Onu oynatacak takimi kuramazsan luks olur tabiki.
Sneijdere de olup bitmiyorum. En azindan senin gibi tencere kapagi degilim. Oyuncunun nasil ne sekilde oynayacagini biliyorum. Ayni brumadaki gibi.
s
Simdi Cavanda stoper oynasin diyen birine bunu mu anlatmaya calisiyorsun?

Vakit kaybediyorsun Tuna. Dedigin gibi konsol oyunu gibi Cavanda'yi stoper de oynatir, Sabri'yi forvette oynatir. Gecen kupa macindan önce Sabri forvet oynasa bile birsey olmaz, kupa maci bu diyordu.

Ulan Burak varken o nasil kacar diye sacimizi basimizi yoluyoduk kufur ediyoduk rahatladiyoduk kendimizi Eren o aksiyonu bile yasatmiyo bize adam sağolsun

Hic kendinize sordunuz mu bu takim yazin hayvani bir tempo ile calisirken ne oldu da daha ilk mactan bok gibi oynamaya basladik.
Neden kondusyoneri gonderdik?

Senin en buyuk ajanin baskan denen heriftir.

sizin gibi taraftarlar yüzünden bu takim bu hale geldi!!!

önce burak söyle böyle dediniz takimdan itelediniz basardiniz, yerine eren geldi sifir yetenekli beyinsiz adam, simdide yok burak erenden daha iyidi yok eren buragin ayakkabisini boyayamaz.

simdide ayni politikayi chedjou ve selcuk icin yapiyorsunuz HELAL OLSUN size!!!!!

Tek bit soru soracagim kardesim mal misin. Donup dolasip sneijder gol atsa diyip demekten baska bir kullanacagin arguman yok.

Lan sabri forvet oynuyor takimda. Sabri forvet diyorum. Sneijder niyr gol atmiyor. Bazen siz mi sizofren siniz ben miyim diye derin dusuncelere daliyorum.
Futbol mu oynadiniz hic. Bu takimda bu adam yazin harika bir sekilde girmedi mi. Ne oldu bu takima bir anda soracagin soru bu olmali. Sneijder gol atmiyor lan vallahi kendimi kesrcegim adamin olayi gol atmak degil. Etende gol atamiyor podolskide bunlar gole daha yakin adamlar ne yapalim kaziga mi oturtalim.

Senin takiminin sistemi mi var.

Konsol oyunu mu oynuyoruz lan sneihder cikacak gol atacak. He babam he ya. Ikinci arguman niye sola kayiyor. 2 senen once yasini super star yapan adam buydu. Az bucuk sistem oynuyorduk sneijder gol atsa diye beklemiyordun cunku.

Futbol lan bu topu oyuncun alacak kanatlara hizli atacak kanatlardan hizli orta gol.

Orta sahayi gecene kadar takim rakip 6 kisi seni karsisina aliyor. Neyin beyinsizligidir bu. Napacak 50 kisiyi mi calimlayacak gol atacak. He yavrum.

Cok soru sordum beynin kaldirmayabilir ama son soru sen sneijderi bu zamana kadar izledigine emin misin. Oynatigi sistemin ne oldugunu biliyor musun.

Onu oynatacak takimi kuramazsan luks olur tabiki.
Sneijdere de olup bitmiyorum. En azindan senin gibi tencere kapagi degilim. Oyuncunun nasil ne sekilde oynayacagini biliyorum. Ayni brumadaki gibi.

Asıl mallar bu adamı ölümüne savunup ne kadar bok gibi oynadığını göremeyenler

Sadece gol değil oyun kuramıyor, ara sıra ortadan verdiği assist hariç assist de vermiyor, sol kanatı işgal ediyor

Yıllardır mal mal bahaneleri okuduk neymiş etrafındakiler kötü o yüzden oynayamıyor forvet kötü o yüzden kötü hoca kötü o yüzden oynamiyor
, sistem kötü o yüzden oynamiyor

Adam vasat işte, bunu kafanıza iyi sokun.

Sosa ve hatta Batalla bile adamı geçti, hala yıldız olduğu için gözlerinizi açmak istemiyorsunuz.

Açın kardeşim, açın

Geçen sene o rezil sezonda 1 tane bile kadro dışı yoktu. Yönetim en az 4 oyuncuyu kadro dışı bırakmalı

Yarın sabah aklıma maç gelecek, boğazım düğümlenecek falan. Bugün sahada yürüyen karaktersiz herifler benim kadar üzülmeyecek ya en çok o koyuyor.

Yarın sabah aklıma maç gelecek, boğazım düğümlenecek falan. Bugün sahada yürüyen karaktersiz herifler benim kadar üzülmeyecek ya en çok o koyuyor.

ama yarın sabah futbolcuların seyinde olmayacak bu maglubiyet sen üzülürsün onlar hayatına milyonları goturmeye devam eder

taraftar maç sonu takımı alkışlamış bide. yuh lan bu futbolcu çöplüğünü denize kadar kovalamak lazım. rezil rüsva ruhsuz korkak herifler.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

s
Simdi Cavanda stoper oynasin diyen birine bunu mu anlatmaya calisiyorsun?

Vakit kaybediyorsun Tuna. Dedigin gibi konsol oyunu gibi Cavanda'yi stoper de oynatir, Sabri'yi forvette oynatir. Gecen kupa macindan önce Sabri forvet oynasa bile birsey olmaz, kupa maci bu diyordu.

Laf çevirip durma şakirt

Kupa maçlarında denelim dedim, Lig maçı değil.

Sen bu forumun en büyük futbol cahilisin. Yıllardır rezil oldun ve rezil olmaya devam ediyorsun. O yüzden yazmasan iyi olacak : )

Herkes dostça birbirini tebrik ediyordu Orda herhalde volkan bişey yapmadı sabri elini sıkmak istemedi galiba sonra volkan Sabri'ye gel üçlü çektir dedi ortaya davet etti sanırım

Envoyé de mon InFocus M808 en utilisant Tapatalk

Te allahim ya, Cavanda stoper oynasin diyen agizini acip konusuyor ya, insanda utanma olur :D

Olaya kisisel yaklasmayacagim . Burada halen sneijder taraftarligi yapanlar var, adamin 1 hafta 1 ay hatta 1 sene degil bu hali . Kendileri de memnun filan degiller , memnunlarsa bosuna tartisiyoruz zaten.

Eger ben sneijder a cemkirirken kalkip sabri iyi , podolski iyi , selcuk iyi ,yasin iyi dersem inandiriciligim olur mu ?

Bu arkadaslar da baska basliklarda sabri, selcuk , semih soz konusu oldugunda vur babam vur yapip sneijder basliginda halen savunmaya kalkiyorlarsa inandiriciliklari olabilir mi ?

Simdi kisisellestiren kim ? HERKESLE beraber sneijder kotu diyen ben mi ? HERKES kotu derken sneijder a laf soyleyemeyenler mi ?

Forumun takdirine birakiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt