16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Söyle birsey var bugün yenilirsek (ki yenilecegimizi hic sanmiyorum) üst üste 3 mac kaybetmis olacagiz ligde.

Bunu en son o lanetli 2010/11 sezonunda yasamistik, orada 4 mac arka arkaya kaybetmistik, bu 4 macin arasinda 1-0 öne gecip de 1-2 kaybettigimiz Fener maci da vardi
4 maçta 3. mağlubiyet olacak adana'yı yendik ya arada

1Vj5VN.png

Are we ready?

4 maçta 3. mağlubiyet olacak adana'yı yendik ya arada

Dogru ya ben o maci tamamen unuttum :D

Hepsi bu milli aralar yüzünden oluyor, kafa kalmadi insanda. Sanki iki mac arka arkaya TT Arena da oynadik diye aklimda kalmis benim. Iyi o zaman yazdigimi ciddiye almayin sacmalamisim biraz.

Normalde derbi zamanı oldukça stresli olurum ama bu sene çok rahatım ve hiç kasmıyorum

Hatta yeneceğiz diyorum inşaallah yanılmam

Şimdi biraz antuya baktım onlarda da ciddi bir korku var

Tek güvendikleri konu ise 17 senelik yenilmezlikleri yani staddaki atmosfere güveniyorlar

Yalnız şöyle bir durum var bu maçta 2.300 taraftarımız olacak ve uzun zamandır fenev seyircisi tam çekirdek çitleyen bir taraftar kitlesi durumunda

Şayet sağlam bir tribün olursa bizim futbolcular için ateşleyici olabilir

Bu arada Ntv'de Muhtemel kadroları verdiler Serdar ve Hakan'ı oynatıyor bu iyi Ayrıca fenevin orta saha Josef ve Alper'miş eğer böyle çıkarsa bizim orta saha domine edebilir oyunu ki etmeli zaten

Taraftarlarımızı taşıyan otobüs Kadıköy'e varmış.

Taraftarımız stada giriyor şu anda haydi hayırlısı inşaallah bu akşam oradan sevinçli ayrılırlar

Yenerken staddaki fenerliler susturup kadıköyde aziz şike yapsana diye bağırdığımızda ne güzel olacak be

Bayağı konvoyla gitti ekip, demin yanlarındaydım. Konvoy dediğim güvenlik çemberi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt