16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cxtxg7UXUAIZJS-.jpg:large

0-3

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vay anasini disari ciktim maci izlemek icin arkadasin yanina gidecektim disarida sesler duydum. Megerse burada gösteri varmis daha dogrusu protesto.

Tren garinin orada büyük bir camii yapilacakti, araplar mi ne yapacakti tam bilmiyorum orasini ama 1600 metrekarerlik alanda yapacaklardi. Neyse asiri sagci olan ve yabanci düsmani olanlar toplanmis protesto yapiyor. Simdi eve geldim geri, biraz sakinlessin öyle giderim arkadasa. Tam da yolumun üstünde, simdi orada yollari falan da kapatmislardir.

Bu müslüman ve yabanci düsmanlari iyice artti yine son zamanlarda. Hatta nazilere yakinlik hissedenler acik acik söyler oldu bunu disarida.

Almanya muhafazakar değilmi hocam zaten

Vay anasini disari ciktim maci izlemek icin arkadasin yanina gidecektim disarida sesler duydum. Megerse burada gösteri varmis daha dogrusu protesto.

Tren garinin orada büyük bir camii yapilacakti, araplar mi ne yapacakti tam bilmiyorum orasini ama 1600 metrekarerlik alanda yapacaklardi. Neyse asiri sagci olan ve yabanci düsmani olanlar toplanmis protesto yapiyor. Simdi eve geldim geri, biraz sakinlessin öyle giderim arkadasa. Tam da yolumun üstünde, simdi orada yollari falan da kapatmislardir.

Bu müslüman ve yabanci düsmanlari iyice artti yine son zamanlarda. Hatta nazilere yakinlik hissedenler acik acik söyler oldu bunu disarida.

Adamlar hakli gidin camiyi kendi ulkenizde her 100 metre'de dikin.

Bos isler. Gerizekali herifin teki, .

Beyinsiz olmasina ragmen defansa yardim ederek takım oyununa en azından katkısı oluyor

sirf onun ezdigi toplar yüzünden kac tane atak yiyoruz

Onun kaybettiği toplar yüzünden kac tane atak yedik merak ediyorum

Sinan topsuz oyunda genelde bi halt yaptığı yok. Boş boş geziyor sanırsın Ronaldo. Yetenek olarak Yasinden daha iyi oyuncu tabi

muslumanim diye gecinen pislik teroristler sagolsun muslumanligin imajini ayaklar altina aldilar.

Almanya muhafazakar değilmi hocam zaten

Bir kac kücük cami vardi türklerin ama bu bayagi büyük olacak diye deliklerinden ciktilar hepsi. Gladbach'in "yabancilastirilmasina" karsiyiz diyorlar.

Ya muhafazakar bir yere kadar, adamlar tolere ediyor normalde her dini ama son yillarda olan seyler ile kudurdular iyice Isid terör vs derken.

Söyle birsey var bugün yenilirsek (ki yenilecegimizi hic sanmiyorum) üst üste 3 mac kaybetmis olacagiz ligde.

Bunu en son o lanetli 2010/11 sezonunda yasamistik, orada 4 mac arka arkaya kaybetmistik, bu 4 macin arasinda 1-0 öne gecip de 1-2 kaybettigimiz Fener maci da vardi

"Ust uste" 3 mac maglubiyeti sayar misin ? (yenilirsek)

Bu sezonki kaderimizi büyük ölçüde belirleyecek maç. Rakipte Topal ve Lens' yok. Bizim için avantaj. Fakat son dönemde kötü oynuyoruz ve evimizde üst üste maçlar kaybederek demoralize olduk. Karşı takım ise toparlanma evresinde lâkin onların da çok iyi futbol oynadığı söylenemez.

Tabii bir de yıllardır süregelen kazanamama serimiz var. İyi oynayıp kaybettiğimiz çok maç da var hepimizin malumu. Riekerink hoca böyle bir atmosferi kaldıracak mı meçhul. Son dönemlerde pek iyi sinyaller vermiyor takım. Riekerink de oyunu okuma ve müdahele anlamında yetersiz kalıyor maalesef. Bu maç doğru 11'i çıkarıp yerinde hamlelerle bizi sevindirir umarım.

Sonuç olarak kazanırsak her açıdan çok iyi olur. Kaybedersek işler iyice sarpa sarar. Beraberlik daha ağır basıyor gibi.

Takımımıza şimdiden başarılar..

Bu arada iyi oyunun Allah belasını versin. O kadar sene iyi oynadık ne oldu? Kötü oynayalım, ama rüzgârın azizliği, çimin kalkması, onun bunun kıçına başına çarpan bir topla kazanalım, hatta ofsayttan atalım golü kudursun şikeciler. Başka bir şey istemiyorum.

Beyinsiz olmasina ragmen defansa yardim ederek takım oyununa en azından katkısı oluyor

Onun kaybettiği toplar yüzünden kac tane atak yedik merak ediyorum

Sinan topsuz oyunda genelde bi halt yaptığı yok. Boş boş geziyor sanırsın Ronaldo. Yetenek olarak Yasinden daha iyi oyuncu tabi

Allah Allah tek tek sayayim mi kaybettigi toplari. Sabri de deli gibi ileri cikiyor sonra eksik yakalaniyoruz hep.

Bruma disinda hic bir kanat oyuncumuz iyi degil, yani begenilecek seviyede degil. Yasin'in asagi yukari sana ne verecegi belli ama gerizekali adamin futbol akli yok. Daha kendi kendinin nasil bir futbolcu oldugunu bilmiyor, cikarim 3 kisi calimlarim diyor. Adam topu atiyor arkasindan kosuyor bu calim midir yahu.

Sinan cok geriledi yine, bu gidisle ondan da bir halt olmayacak. Son Ibb macinda bence gayet gayretliydi defans konusunda ama.

Yedekler: Cenk, Yasin, Selçuk, Podolski, Chedjou, Semih, Cavanda.

Şedşu-balta daha iyi değil miydi?

Umarım de yong ve Serdar patlamaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

van persie ve sow beraber oynuyor

neusdater josef alper sağda volkan solda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt