16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Cavanda Serdar Chedjou Carole

Tolga De Jong

Sinan Sneijder Bruma

Podolski

6 kasımınız mübarek olsun kardeşlerim

Takımda bi uğursuzluk var şimdi milli ara inş sakatlık olmaz selçuk olabilir

Bir gerçek varki kazanıp dönersek bir sonraki maçı 45-50 bine oynarız

Ümitliliyim değilim yani fner olduğu için değil antep olsa yine kazanırız diyemezdim

Ya ne kazanmasi ? Ben 10 yasindan beri futbol izliyorum 34 yasim bitiyor , kadikoyde 3 galibiyet gordum , birinde 10 yasindaydim , gunduz maciydi , tv vermiyor diye beklerken o gunku ismiyle interstar 1630 da basladi yayina ,feneri bjk nin ts nin de kadikoyde yendigi bir seneydi , 4-1 yendik

sonra 1996-2000 arasi donemki bir tsyd macinda yine 4-1 yendik .

bir de 1999 da ligde yagmurlu bir havada 2-1 yendik .. henuz resit degildim , lise 2 deydim ,ehliyetim yoktu filan ..

tekrar soruyorum , ne zaman yendin ki ? nereye yeniyorsun ?

Basaksehir 6 bjk 4 puan gerideyiz onemli degil derim ama bu mactan yuzde 90 yenik ayrilcaz fark acilacak bizim takimin sampiyonluga yurumesi icin hava gerekiyo 9 puan filan geriye dusersek oyuncularda kopmalar olur fikstur cok kotu maalesef

19771.jpg

Mağlubiyet durumunda Riekerink'in koltuğu iyice sallanacaktır.

Bugune kadar hep fener aleyhtari soylemlerimle neredeyse gecen sene bjk li ilan edildim . Oysa ki fenerdeki sallantiyi goruyordum , simdi de iddiam su ki , fener bizi de bjk yi de sonra ikinci yarinin basinda basaksehiri de kadikoyde yenecek ve sampiyon olacaklar

Bunu su an 11 puan geridelerken soyluyorum , bir kosede dursun . Tabi insallah bugun akhisara hesapta olmayan puanlar kaybederler de ben haksiz cikarim .

Eger bu viraji da donerlerse goreceksiniz ki farki eritecekler . Hep boyle olmustur , kismen potada ama uzerine cok gidilen camialarin refleksleri sert olur .

Çare 4-3-1-2

Önde Sneijder,onun önünde Sinan ve Bruma
Orta sahada Tolga Selçuk ve de Jong
Defans da Carole, Aziz, Balta, Linnes veya Semih
Kalede Nando

1.10 filan verseler yeri.
Acaba hangi takım arena'ya gelince böyle favori gösteriliyoruz.
Kadıköy maç öncesi hep yenilicez havası. Ne zaman yenicez biz bu olayı lan

T@patalk ????

Fenere basıp yolumuzu buluruz napalim.

1.50 idealdir , bu arada 1.50 yi cok abartmayin , muthis dusuk bir oran degil , yani 1.50 nin 0-2 cifte sansi da 1.74 civari olur , bu da demek oluyor ki 40-42% civarinda fener kazanamaz seklinde dusunmus iddia yonetimi demektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt