16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deplasman'da skoru daha kolay aliyoruz, defansif oynayip kontra oynamak en mantiklisi.

Topal'ın cezalı duruma düşmesi çok iyi oldu.

Bizimkiler yine sinecekler.Pozisyon dahi bulacağımızdan şüpheleyim.

Bu ruhsuz topçularla yenme ihtimalimiz yok gibi görünüyor

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2010-2011'den beri en umutsuz olduğum Kadıköy derbisi olacak. O maçtan önce 10 maç üst üste yenmişlerdi bizi Kadıköy'de.

O sene en iyi oynadığımız maç olmuştu o maç. Bakalım bu sene ne olacak.

Karşımızda 12 kişi oynayan bir rakip olacak şüphesiz.

Bkz: Hakem

hakem falan demeyin, bizim en buyuk sorunumuz SELCUK ve SNEIJDER dir!!

bu ikisi oynayacak diye takimin icine ettiler, ilk haftadan beri dedim bu ikili takima zarar veriyor. cok yumusak bir orta sahamiz var

ozelikle selcuk sakatlansa kurtulsak, 3 yil parasi neyse verin.. takimin en cok kazanan adami. oynadigi futbol ortada, hep geri pas.. bu selcuk ayagi kirilsada kurtulsak!! biktik

Ben o lanet olası staddan galibiyet ümidimi Baros'un direkten dönen pozisyonundan sonra kaybettim.

hakem falan demeyin, bizim en buyuk sorunumuz SELCUK ve SNEIJDER dir!!

bu ikisi oynayacak diye takimin icine ettiler, ilk haftadan beri dedim bu ikili takima zarar veriyor. cok yumusak bir orta sahamiz var

ozelikle selcuk sakatlansa kurtulsak, 3 yil parasi neyse verin.. takimin en cok kazanan adami. oynadigi futbol ortada, hep geri pas.. bu selcuk ayagi kirilsada kurtulsak!! biktik

Selçuk bir şekilde kesilmeli.Dediğin gibi Selçuk ve Sneijder gibi iki durağan futbolcu ile oynamak günümüz futbolunda büyük dezavantaj.

Ben farkli sekilde maglup oluruz diyorum . Gol buluruz fakat bir ton da yeriz , skor tahminim 4-2

Kaleye çok çok az şut çekebileceğimizi düşünüyorum fb ne kadar kötü oynasada hakemler ile 12 kişi oynadığını unutmayalım

Hakem ve seyirci faktörü ağır basar. O yüzden çok umutlanmamak lazım. Zaten takım savunmamiz içler acısı

Son düzenleme:
Ancak kontra atak futbol ile kazanabiliriz veya puan kapabiliriz. Son haftalarda gibi 9o dk topla oynayıp 0 gol şansı bulursak yeniliriz, hatta rezil bile oluruz

Riki bey dikkat etmesi lazım

Bu maci kaybedersek yokus asagi olur. Gercekci olmak lazim...

Suan bile o sinerjiyi kaybettik

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt