16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rikerinkin aslanları 4 den fazla yemeyip aslanlar gibi dönecektir inşallah

Bu iş ayak titremesi değil sen yıllarca sağ bekte sabriyle,cihanla sol bekte orhan ak,genç ferhatlarla çık,orta sahaya barış özbekleri,mustafa sarpları,saidooları koy ondan sonra işi ayak titremesine bağla.

Bu sabri gibi adamların olmadığı kadronun en az defolu olduğu dönem olan 2011-2013 arası dönemde 2-2'lik maçta elimizden zor kurtuldular diğer maçta da sahalarında kupa kaldırdık.Artı aynı dönemde beşiktaş'ı içeride dışarıda yendik.Bu iş aslında kadro kalitesine bakıyor.Biz yıllarca leş kadrolarla çıktık hep bu maçlara.

İddia ediyorum Selçuk,Semih,Sabri oynamazsa bu sefer hasrete son veririz.

CwuG3h3XUAAcvkI.jpg

kafasına vurunca karşı gelen değil de tamam abi deyip yoluna giden çocuklar gibiyiz

fenev döver bizi orada, sopamızı yer, paşa paşa kupamıza gideriz

böyle futbolcu topluluğunun ben ......

şu selçuk sabri oynarsa valla artık git riekerink senden bir halt olmaz

Hıncal uluç maç zamanı yaklaşınca yazar bakalım yazısında fener bize kaç atıyor fener fark atıyorsa berabere biter

Eren
Bruma Wes Poldi
Tolga De Jong
Carole Ched Serdar Cavanda
Muslera

Semih, Sabri ve Selçuk oynamazsa berabere biter diye düşünüyorum.​

Bu maç eğer kazanilirsa onun gazıyla arena'da gene 40-45 bin taraftara ulaşılır. Alınan motivasyonla puan olarak olmasa da manevi olarak şampiyonluk yarısından kopmadim mesajı verilir.

Berabere biterse ne şiş yanar ne de kebap. Fener en azından önümüze geçmemiş olur ama şampiyonluk yarışında rakiplerimizin 8 puan gerisinde kalmanız olası.

Mağlubiyet halinde Riekerink'in yerine gelecek olan yeni teknik direktörümüz uçak biletini almış olur.

macdayım ama fenerbahce trübünündeyim.abim fenerli, onla gitcez.

Buradaki hic bir arkadasi rencide etmek amaci tasimadigini samimiyetle hakikaten samimiyetle soylemekle beraber Kadikoyden galibiyet umudu tasimak da komik geliyor durustcesi

Buradaki hic bir arkadasi rencide etmek amaci tasimadigini samimiyetle hakikaten samimiyetle soylemekle beraber Kadikoyden galibiyet umudu tasimak da komik geliyor durustcesi

Anladığım kadarıyla kongre üyelerimiz taraftarlığın' aa yine yeniliriz' mantığı ile bir sonraki maça bakmak olduğunu zannediyorlar.

Taraftarlik demek kör olmak demek degildir. Ayni zamanda gercekleri kabul etmektir. Hooligan degiliz sonucta.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt