16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen hakanin dedigi gibi , goruyoruz ve soyluyoruz , ayrica ortada net bir istatistik var , 3-5 maclik degil , 1993 senesinden 2016 senesine dek ligde yalnizca 1 kez yenmisiz , 24 senede

10 mac ust uste maglubiyet de cabasi . Kupa maclarinda da 4-5 macta yine galibiyetimiz yok , bir kez tsyd de yenmisiz 90 larin sonlarinda .

Simdi durumumuz meydanda , tek avuntumuz "ah o baros un topu direkten donmeseydi" ... ama dondu . fener de denizliye direkten donmese simdi 4 uncu yildizi takmis ,biz 19 duk ,ama dondu

Asil komik olan su , simdi teybi ileri sarsak ve 3-1 yenilmis olsak , seneye yine kadikoy deplasmani oncesi ayni yeneriz ederiz edalari olacak .. E yenemiyorsun iste goruntu meydanda

Bir baska mesajda da yazdim , kupa sayisinda ustunuz , son donem basarilarda ustunuz , avrupada ustunuz .. ustun olmadigimiz tek sey var , kadikoydeki fener maclari , gidip oradan kendimize malzeme cikarmaya calisip komik oluyoruz

kastettigim buydu ..

Aynen hakanin dedigi gibi , goruyoruz ve soyluyoruz , ayrica ortada net bir istatistik var , 3-5 maclik degil , 1993 senesinden 2016 senesine dek ligde yalnizca 1 kez yenmisiz , 24 senede

10 mac ust uste maglubiyet de cabasi . Kupa maclarinda da 4-5 macta yine galibiyetimiz yok , bir kez tsyd de yenmisiz 90 larin sonlarinda .

Simdi durumumuz meydanda , tek avuntumuz "ah o baros un topu direkten donmeseydi" ... ama dondu . fener de denizliye direkten donmese simdi 4 uncu yildizi takmis ,biz 19 duk ,ama dondu

Asil komik olan su , simdi teybi ileri sarsak ve 3-1 yenilmis olsak , seneye yine kadikoy deplasmani oncesi ayni yeneriz ederiz edalari olacak .. E yenemiyorsun iste goruntu meydanda

Bir baska mesajda da yazdim , kupa sayisinda ustunuz , son donem basarilarda ustunuz , avrupada ustunuz .. ustun olmadigimiz tek sey var , kadikoydeki fener maclari , gidip oradan kendimize malzeme cikarmaya calisip komik oluyoruz

kastettigim buydu ..

Eee gerisini kim sallar zaten? Bırakın avunsunlar

Kadikoy deplasmaninda kazanmayi beklemek, titanic filmi izleyip batmamasini istemeye benzer

Sunu anlatamiyoruz bir turlu

umıtlı olan yoktur sanırım mactan..beklentılerı dusurmemız ıyı oldu yoksa her sene kazanacaz dıyorduk.lutfen bu sene kımse kazanacaz dıye tahmınde bulunmasın.

aslında bu derbi icin ihtiyacımız olan şey iyi futbol degil iyi futbol ve tek kale oynadıgımz zamanlardada yenemedik asıl bize lazım olan şans

Çok umutlu gittik de ne oldu birde böyle gidelim bakalım karıköye

Iy : 0 / ms 0

Vodafone Arena deplasmanından 1 puanla ayrıldıysak, (ki yenebilirdik) Kadıköy'de yenileceğimizi zannetmiyorum ama tabi biraz da takımın o gün içinde bulunacağı havaya bağlı.

Ya size ne yahu isteyen yeneriz der isteyen demez.

Bende yeneriz diyorum, alt tarafı 90 dakika top oynanıyor. Bu seri sonsuza kadar sürecek diye birşey yok bir gün elbet son bulacak.

Işte aynı sizin gibi her sene her sene yenemeyiz diye düşünenler de çok etkiliyor bu serinin yıllardır devam etmesini. Şimdi abi biz taraftarız sahadaki futbolu nasıl etkileriz Kadiköy de derseniz futbolcular bal gibi biliyor taraftarın bu konudaki düşüncesini bu da onları olur olmaz etkiler.

Ama birşey var yıllardır orada maçın ilk yarısını her zaman çöpe atmamızın açıklaması olamaz asla. Resmen ikinci yarıda oynuyor bizimkiler. Hamzalı sezonda ben yeneceğimize inanıyordum Ismail Kartala karşı ama gitti en önemli maçta takımın ağzına sıçtı ırkçı o zamannlar en formda olan oyuncumuz Yasini keserek Umutu kanata koyarak falan.

Bu yetmezmiş gibi az çok işleyen bir sistemimiz vardı kanatlarda Yasin Bruma ile, gitti ikisini yedeğe çekti gerizekalı.

Neyse ya çok abartıyorsunuz bu Kadıköy olayını bir gün son bulacak, Real ile Atletico arasında da bilmem kaç yıllık benzer bir durum vardı ama o da bitti bir kaç sene önce.

Bu maçta bizim taraftarlar da olacak, Beşiktaş maçında olduğu gibi desteklesinler takımı kafi. Burada yeneriz diyeni de yenemeyiz diyeni de saygıyla karşılamanız lazım herkesin kendi fikri. Isterse 3-0 yeneriz der adam size ne.

Birşeye inanmazsan o iş gerçekleşmez, realist olun da diyebilirsiniz ama o zaman Leicester da geçen şampiyon olamazdı realist olsalardı. Inanacaksın abi, kafa olarak yenik gidiyoruz zaten her zaman o maça.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Fenerin en formda oyuncusu Lens. Onu durdurmak için 2-3 kişi onu tutması lazım, Carole fazla ileriye çıkmaması lazım.

3 orta saha ile Fenerin oyun kurmasına engel olabiliriz, sanırım Neustadter-Souza oynayacak.

En zayıf mevkimiz sağ bek, o bölgede Semih oynamalı. Defansif anlamda Cavanda Sabri ve Linnesden yeterli. Geçen sezon 0-0 biten maçta da o mevkide oynamıştı ve fena değildi

Bruma -------------- Sinan

------------SN 10 ------------

Selçuk - De J - Tolga

Carole - Aziz - HKB - Semih

------------- Nando -------------

Son düzenleme:
Kadikoy deplasmaninda kazanmayi beklemek, titanic filmi izleyip batmamasini istemeye benzer

Sunu anlatamiyoruz bir turlu
Tamamda bu böyle gidicek diye bişey yok. Futbol tarihinde böyle olaylar çok vardır, elbet biticek bu seri ama öyle ama böyle. Bizde tt arenada kac senedir yenilmiyoruz ama gelicekler bi gün yenicekler nasıl yendilerse. Bizde orda yenip konuyu kapatıcaz. Futbol bu zaten önemli olan yüzde 1 bile olsa ihtimal olması.

Trabzonun gelip bizi tt arenada yeneceğini kaç kişi söyledi ? 50 bindir şudur budur taraftar var yok canım yenilmez etmez dedik yendiler.

T@patalk ????

Fenerin en formda oyuncusu Lens. Onu durdurmak için 2-3 kişi onu tutması lazım, Carole fazla ileriye çıkmaması lazım.

3 orta saha ile Fenerin oyun kurmasına engel olabiliriz, sanırım Neustadter-Souza oynayacak.

En zayıf mevkimiz sağ bek, o bölgede Semih oynamalı. Defansif anlamda Cavanda Sabri ve Linnesden yeterli. Geçen sezon 0-0 biten maçta da o mevkide oynamıştı ve fena değildi

Bruma -------------- Sinan

------------SN 10 ------------

Selçuk - De J - Tolga

Carole - Aziz - HKB - Semih

------------- Nando -------------

Yok 5 kişi ile tutmalıyız.

Messi mi oğlum bu abartmayın bu kadar yav.

Topalın olmaması bunları çok pis etkiler, önem olarak Bruma veya Muslera bizim için neyse Topal da onlar için aynısı. Souza - Neustädter ile iki kazma (Topal da kazma ama bu ikilinin yanında dünya çapında bir adam gibi oluyor) olacak orta sahada bunlar oyun kursa ne olur kurmasa ne olur.

Bence dikkat edilecek yer kanatlar. Ne yazık ki Sabri oynayacak, ben Dick olsam Sabrinin üstüne üstüne giderim ve Lensi orada kullanırdım bu Sabri beyinsiz olduğu için de hep ileri yakalanır Lense karşı.

Kimse kendini kandırmasın 10 maçtır daha 1 dakika bile oynamamış adamı hiç bir TD Fener maçında ilk 11'e koymaz. Stoper de Chedjou-Balta olur bence.

Yok 5 kişi ile tutmalıyız.

Messi mi oğlum bu abartmayın bu kadar yav.

Topalın olmaması bunları çok pis etkiler, önem olarak Bruma veya Muslera bizim için neyse Topal da onlar için aynısı. Souza - Neustädter ile iki kazma (Topal da kazma ama bu ikilinin yanında dünya çapında bir adam gibi oluyor) olacak orta sahada bunlar oyun kursa ne olur kurmasa ne olur.

Bence dikkat edilecek yer kanatlar. Ne yazık ki Sabri oynayacak, ben Dick olsam Sabrinin üstüne üstüne giderim ve Lensi orada kullanırdım bu Sabri beyinsiz olduğu için de hep ileri yakalanır Lense karşı.

Kimse kendini kandırmasın 10 maçtır daha 1 dakika bile oynamamış adamı hiç bir TD Fener maçında ilk 11'e koymaz. Stoper de Chedjou-Balta olur bence.

Bu maça iyi hazırlanmazsan yenilirsin, ondan sonra senin yazdığın uzun "inanacaksin abi" yazın boşuna gider.

O yüzden Carole Semih diyorum ya. Umarım Riki bey Sabriyi oynamak gibi 1 mallık yapmaz.

Lens olmayınca Fener fazla gol şansı bulamıyor. Onu durdurmak önemli.

Dedigim gibi maça iyi hazırlanmak lazım. Aynı strateji, aynı taktikle yenemeyiz

Son düzenleme:
semih de kesmez , emenike lens gibi adamların atletizmine cevap verecek tek topçumuz cavandanın oynaması lazım

fener orta sahadan pasla falan oyun kurmaz hele topal da yokken, savunmadan dan dun şişirecekleri topları lens volkan emenike veya sow kovalayacak sekenlerden alper souzayla topları alıp pozisyon arayacaklar her zamanki gibi

Bu maça iyi hazırlanmazsan yenilirsin, ondan sonra senin yazdığın uzun "inanacaksin abi" yazın boşuna gider.

O yüzden Carole Semih diyorum ya. Umarım Riki bey Sabriyi oynamak gibi 1 mallık yapmaz.

Lens olmayınca Fener fazla gol şansı bulamıyor.

Dedigim gibi maça iyi hazırlanmak lazım. Aynı strateji, aynı taktikle yenemeyiz
Iyi hazırlanmanın da bir faydası kalmıyor inanmadıkça. Oyuncular inanmazsa istersen 1 yıl hazırla yine de sonuca varamazsın.

Bir gun bittiginde ertesi sene "bitti o is.." Seklinde konusulabilir . Once takim cikip bunu yapacak ki seyirci de ertesi mac bu iddiada bulunabilsin

nasil arsenale final loseri deniyor , bir takimda daha bu vardi hatta bir adamin laneti oldugu soylenirdi filan

bu gidisati degistikten sonra tarihe gomuldukten sonra elbette biz de konusuruz , ben BUGUN acisindan konusuyorum

mesela artik fenerliler sunu diyemez "her sezon en az bir kere yeniyoruz gs yi" diyemezler cunku gecen sezon iki lig maci berabere bitti bir kupa macini da kaybettiler

eger cikip yenerlerse bursa nin yaptigi gibi o zaman konusuruz

mesela bursa dedim aklima geldi , bursanin son 10 kadikoy macinda 4 galibiyeti var

hem de bunlardan 3 unde gol bile yemeden , digerinde de o sezonu sampiyon bitirerek

Hamza hoca döneminde de içimden 1-1 geçmişti, maç 1-1 bitmişti.

Bu maçta da içimden beraberlik geçiyor 1-1.

Bizim açımızdan da hayırlı bir sonuç. Fener önümüze geçemez ve Kadıköy'den en azından puan çıkarmış oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt