Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
- 17 Aralık 2008
- 33.949
- 27.205
- 3.013
full kadro united bile yenildiyse bunlara
mac'ul scary i says
mac'ul scary i says
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
100 kere izledim20 kere izledim gol olur mu diye
olmuyor olmuyor
Sn Bilgin bu post nedir? Mehmet Karlı hocamin dedigi gibi seni itham ediyorum ,cozum belli beyler ban ban ban !!!Kadikoy deplasmaninda kazanmayi beklemek, titanic filmi izleyip batmamasini istemeye benzer
Sunu anlatamiyoruz bir turlu
4-1 şikeciler alır yazmıştı dersiniz...
Hajahajahaha
Sen yoksun ben burdayım işte.
macdayım ama fenerbahce trübünündeyim.abim fenerli, onla gitcez.
Valla gönül isterdi ki GALATASARAY'IM 6 atsın ama realist olmak gerek o statta artık ne tür bir pislik varsa artık barcelona gibi oynadığımız maçlarda bile bir şekilde yenildik ya direklerde patladı ya hakem buz gibi frikik gollerini vermedi her ne oluyorsa olmuyor bir türlü yapacak bir şey yokfb kotu bir yani var , acimiyorlar , yani mesela sadece bize de degil , rakipten hakemden vs kaynakli ya da iyi oyundan kaynakli bir skor elde ettiler mi fena rakamlara gidiyor , 10 haftada cok da bir numaralari olmayan sezonda 2 tane takimi 5 lediler simdiden
tamam diyeceksiniz ki kasimpasa ne ki veya karabuk macindaki hakem .. vb
hakem cok farkli olmayacaktir bizim macta da .. ligi 6 inci bitirdiklerinde 6-0 yendiler , 83 puanla sampiyon oldugumuzda 4-0 (ki 3 de direkten dondu) , yine 4 uncu olduklari sezon da 4-1 bitti , terimle ayrilmamiza sebep olacak sekilde evimizde de 4 attilar ..