16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 sene önceye kadar her gün Fener'le 30 senedir kupa alamadılar dalga geçilirdi ama 1 kere aldılar ve unutuldu. Üstelik 30 sene içinde 7 defa final oynayıp hepsini kaybetmişti.

Buda bir gün olacak ve bitecek. Bazıları burda bir galibiyeti,şampiyonluğa tercih ediyor. Bir ara aynısını Fener yapıyordu. 2002-2011 arası buınları ligde sadece 3 defa yenebilmiştik.

2 kez aldılar hocam.Dediklerine katılıyorum.

lens ve topalın eksikliği ile şanslar eşitlendi, en azından fb kendine çok güvenli olamayacak. hatta bizim daha iyi oyuncularımız var ama bizim kadıköyde çok üstün kadrolarla bile kazanamadığımız düşünülürse yinede 1-0 yada 2-1 gibi yeniliriz. bu seferde sow yıldız olur yada stoperleri kornerden falan gol atar.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlar 6 kisi ile ciksa bizimkiler orda altina kaciriyor, gerçek bu.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

2010'dan bu yana 4 beraberlik 3 maglubiyet almisiz kadikoyde

2010'dan önce bi 10 yil boyunca kötü oyunumuz vardi ama son dönemdeki maclar rakip icin de kolay olmuyor

Kadiköy´ün kabus oldugu günler coktan gecti zaten. Genellik ile berabere kaliyoruz artik. 1, 2 mac üst üste yensek, son 7-8 yilin istatitistigi birden fenerin aleyhine isler...

2 galibiyet ,4 beraberlik, 3 maglubiyet...

salak salak konusup malzeme vermeye devam edin aferin. derdinizde bu zaten

salak salak konusup malzeme vermeye devam edin aferin. derdinizde bu zaten

81d06e22cbfd10ac18f076f70a6eab29.gif

Carole reis ilk golünü atacak bence :hat:

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

başakşehir ve trabzon a kendi evimizde yenildikten sonra orada feneve 5 atsak ne olur

anca fenevlilerin başarısız oldukları sezonlarda ki bizi yenme avunmaları gibi olur ki ben istemem onların durumlarına düşmeyi

önemli olan şampiyonluk ve iyi oyun

başlarım feneve

Son düzenleme:
başakşehir ve trabzon a kendi evimizde yenildikten sonra orada feneve 5 atsak ne olur

anca fenevlilerin başarısız oldukları sezonlarda ki bizi yenme avunmaları gibi olur ki ben istemem onların durumlarına düşmeyi

önemli olan şampiyonluk ve iyi oyun

başlarım feneve
Önemli olan sampiyonluk ve iyi oyun diyorsun, ardindan evimizde 2 maglubiyet aldik, 5 atsak ne olur diyorsun.

Celiski var.

Önemli olan sampiyonluk ve iyi oyun diyorsun, ardindan evimizde 2 maglubiyet aldik, 5 atsak ne olur diyorsun.

Celiski var.

fenevin durumuna düşmek istemem dediğimde her şeyi açıklıyorum aslında

"fenevlilerin başarısız oldukları sezonlarda ki bizi yenme avunmaları gibi olur"

kendi evimizde oynadığımız 2 önemli maçı kaybettikten sonra şampiyon olamayız o iş bitti demeye çalışıyorum

sadece fenev maçıyla kendimizi kandırmayalım diyorum yıllarca onların yaptığı gibi

fenev bize 6 attığı sezonu 6. bitirdi

Yahu nasil sampiyon olamiyorsun, daha 10. Hafta..

Trabzon seni evinde yeniyorsa, sende Trabzon'u yenebilirsin.

Daha bir cok puan kaybı olacak.

Sampiyon oluruz demiyorum, ama simdiden bitti demek biraz komik.

son 10 senedir ilk 10 maç sonunda 6 puan geriye düşüpte şampiyon olduğumuz sezon yok

özellikle son yıllar için konusuyorum oradan galibiyet alamamız tamamen bizim hocaların mallıgıyla alakalı her giden mal,terim haric yenilmiyeym düsüncesiyle gidiyor(sanırsın barca deplasmanı)

son 10 senedir ilk 10 maç sonunda 6 puan geriye düşüpte şampiyon olduğumuz sezon yok

istatistikler her daim gerçeği yansıtmaz. bu sezonlarda puan farkı muhtemelen beşiktaş ve fener iledir. ama şuanki başakşehir ile. beşiktaş ile fark 4 puan. şuan beni daha çok ilgilendiren beşiktaş ile olan fark. başakşehirin sonuna kadar götüreceğini sanmıyorum. biz mesela bu hafta sonu çok zor ama fener'i yenersek büyük iş başarmış oluruz. beşiktaş'ın başakşehir ve fener maçları var arka arkaya. bu maçların öncesinde ve sonrasında da benfica, d.kiev ile maçları var. muhtemelen burada kayıplar yaşayacaklar. yani ortada kaybettiğimiz bir şey yok.

ha seninki gibi bir istatistikle bakacak olursak 17 senedir kadıköyde feneri yenememişiz. yenme ihtimalimiz düşük ama elbet bir gün kırılacak bu döngü. önümüzdeki hafta sonu kırılsa şampiyonluk yolunda bayağı bir katkısı olur bize

istatistikler her daim gerçeği yansıtmaz. bu sezonlarda puan farkı muhtemelen beşiktaş ve fener iledir. ama şuanki başakşehir ile. beşiktaş ile fark 4 puan. şuan beni daha çok ilgilendiren beşiktaş ile olan fark. başakşehirin sonuna kadar götüreceğini sanmıyorum. biz mesela bu hafta sonu çok zor ama fener'i yenersek büyük iş başarmış oluruz. beşiktaş'ın başakşehir ve fener maçları var arka arkaya. bu maçların öncesinde ve sonrasında da benfica, d.kiev ile maçları var. muhtemelen burada kayıplar yaşayacaklar. yani ortada kaybettiğimiz bir şey yok.

ha seninki gibi bir istatistikle bakacak olursak 17 senedir kadıköyde feneri yenememişiz. yenme ihtimalimiz düşük ama elbet bir gün kırılacak bu döngü. önümüzdeki hafta sonu kırılsa şampiyonluk yolunda bayağı bir katkısı olur bize

bütün istatistikleri değiştiren bir takımımız olacak o takım şampiyonlar liginde bile favori olacak ama o takım bu takım değil

ben sahaya baktığımda bizler kadar inanan oyuncular görmüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt