16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadiköy´ün kabus oldugu günler coktan gecti zaten. Genellik ile berabere kaliyoruz artik. 1, 2 mac üst üste yensek, son 7-8 yilin istatitistigi birden fenerin aleyhine isler...

2 galibiyet ,4 beraberlik, 3 maglubiyet...

2000'lerin ikinci yarısından 2011'e kadar Fener derbileri genel manada kabus gibiydi,içerde dışarda yeniyorlardı sadece Kadıköy de değil.Ama yeni stad ve Aysal-Terim'den sonraki 5 sezonda bunu yıkıp bir de lehimize çevirdik.İçerde eski üstünlüğümüzü geri yakaladık,tarafsız sahada yapılan kupa finallerinde de yeniyoruz.Kadıköy de olacak o kadar artık.

ayrıca bejeke şöyle olacak çok maç oynayacak bilmem ne olacak diyen arkadaşlara söylüyorum

bejeke hazırlık maçı oynuyor şu an da onca maç trafiğine rağmen biz ne yapıyoruz

bizim sıkıntımız bence az maç yapmamız,neredeyse 10 gündür takım yatıyor

Mehmet Topal ve Lens´in olmamasi bizim icin avantaj mutlaka. Ancak önemli olan bu eksikler degil.

Önemli olan bizim oynadigimiz futbol ki, Riekerink´in 1 senedir güzel futbol oynattigi 3 mac sayamam.

Benim de sabrim tükendi artik yavas yavas. Cünkü bu kadro Türkiye sartlarinda kötü bir kadro degil.

Adam gibi bir hocayla rahat rahat sampiyonluga oynayacak bir kadro. Haftalar gectikce de umudum azaliyor.

Hepimiz istedik, hepimiz karakterini sevdik, ama ortada olumlu bir ilerleme yoksa, bunlar fasa fiso benim icin.

Fenerbahce maci da son sansidir benim icin.

Herkes Fener maci icin hocanin son sansi diyor.

Merak ediyorum bunu ne mantik ile söylüyorsunuz. Hangi hoca son neredeyse 20 senede orada basarili olmus da bunu bir ölcek olarak görüyorsunuz, gercekten merak ediyorum.

Yani orada kaybetsek hoca kovulsun diyeceksiniz bu mantikla öyle mi?

Merak ediyorum bunu ne mantik ile söylüyorsunuz. Hangi hoca son neredeyse 20 senede orada basarili olmus da bunu bir ölcek olarak görüyorsunuz, gercekten merak ediyorum.

Hocam zaten hoca bu mac öncesi tum kredisini doldurdu benim gözümde.Fener macini kaybetti diye hoca gonderilmez ama bu mac oncesi evimizde kaybettiği maclar bardağı taşırdı zaten.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lens falan bos beyler alex olmadan da kazandilar bize karsi,bizimde takimda eksikler varken kazandigimiz oldu bu tarz derbilerde eksikler önemli degil bana göre

Lig TV'ye göre muhtemel 11:

Muslera
Sabri Serdar Semih Carole
Tolga Selçuk De Jong
Bruma Eren Podolski/Wesley (Belli değilmiş hangisinin oynayacağı)

2-0 olsun rakibin olsun kafasinda cikan bir hoca icin muazzam bir kadro.

Olasi maglubiyette geldigi yer olan kres futboluna geri donmesi hayrina olur

Lig TV'ye göre muhtemel 11:

Muslera
Sabri Serdar Semih Carole
Tolga Selçuk De Jong
Bruma Eren Podolski/Wesley (Belli değilmiş hangisinin oynayacağı)

benim de kafamdaki 11 bu stoper 2'lisi hariç. hoca stoperler ile çok oynuyor. semih ve serdar daha 1 kere bile beraber oynamadılar. böyle bir maç öncesinde büyük risk. ched-semih daha uygun olurdu bence

Fenerbahçe'yle oynarken en gıcık olduğum şey, ne kadar bal yapmayan arı varsa bir anda hepsinin içine messi kaçar, bizim maçta banko gol atar.

Hasan ali kaldırım
Selçuk sahin

İlk aklıma gelenler.

İsmail Köybaşı gol atarsa sasirmayacagim bu maç.

Fener'e kaybetmek değil mesele. Kaybedersek son 4 maçın 3 tanesini kaybetmiş olacağız. Ligde zor denebilecek Fener, Beşiktaş, Trabzon, Başakşehir maçlarından sadece 1 puan almış olacağız. Bu tabloda hoca eleştirilir hatta istifası da istenebilir. Dünyanın her yerinde böyle olur bence çok garip değil.

Ne zaman kazandıkki zaten ben hatırlamıyorum

Envoyé de mon InFocus M808 en utilisant Tapatalk

Sadece bu maç değil sezonun genel olarak 1-2 maç hariç takım çok kötü oynadı o yüzden bu haberler , çoğu kişi son şansı diyor . Bence son şansı olmamalı direk gitmeli her maç goruyoruz ki takım kötü giderken hiç bir müdalesi olmuyor ben olsam sezona Riekerinkle başlamazdım .

Ve şunuda söyleyeyim Bruma olmasa çoktan gitmişti bence

Son düzenleme:
Muslera

Cavanda-Serdar-Hakan-Carole

De Jong

Tolga-Selçuk

Bruma-Eren-Sneijder

Bunu oynat son maçın olmasın hoca. Bu kadar basit bir denklem.​

Galibiyet bizim elimizde Riekerink 3S sevdasından vazgeçerse kazanırız.

Sızce stoper ikilisi nasıl olacak beyler ?

Serdar Chedjou

Serdar Hakan

Chedjou Hakan

Chedjou Semih

Serdar Semih

Semih Hakan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt