16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 2 senedir, "Bu Sene Kadıköy'de Ne Olacak?" konusunu açmıştım Fener'in Akhisar maçlarından sonra.Ve son 3 senedir de tahminim 1-2 kazanacağız yönündeydi.Bu sefer o konuyu açmıyorum,tahminimi de kazanamayız olarak güncelliyorum.Ne yaptıysak fayda görmedik,şansımız tutmuyor orada.Yine ne olur olur,oradan Uğur'un deyimiyle nagalip döneriz.Maçın 5-5 bitme ihtimali,0-1 bitme ihtimalinden fazla.

La olum Allahını seven bos yere umutlanmasın ve milleti inandırmasın. Zerre şansımız yok, zerre kazanma ihtimalimiz yok. Allah yanımızda olursa belki 0-0 biter

Şener, ortayı yapıyooor ters bir kafa vuruşu ve top ağlarda. Chedjou topu kendi ağlarına gönderdi.

Bu sene şansızlığımızı kıracağız, hissediyorum.

Bu maçı 0-2 kazanacağız.

Aziz'in elinde zaten bir Galatasaray'a şu kadar zamandır kaybetmiyoruz geyiği kaldı. Ondan da olacak. Hissediyorum.

Kadıköy lanetini sonsuza kadar yerin dibine sokacağız bu maçla.

La olum Allahını seven bos yere umutlanmasın ve milleti inandırmasın. Zerre şansımız yok, zerre kazanma ihtimalimiz yok. Allah yanımızda olursa belki 0-0 biter
Bu düşünce Galatasaray taraftarına yakışmıyor gören de Nou Camp'a çıkıyoruz sanar.

fenerbah%C3%A7egalatasaray21.jpg

gs-fb-2.jpg

Fenerin Lens olmadan kazandığı bir tane maç var mı bu sezon?

Şimdi hem lens yok, hem de mehmet topal.

Hem hücum güçleri yok hem de göbekteki en etkili elemanları. Yardırıp içlerinden geçeceğiz.

fft64_mf1858539.Jpeg

Şu herifin metresi homoulu kabilesinden ünlü bir vodoo büyücüsüymüş, büyünün sahibi o diyollar karıköydeki. Zaten bu lavugun zamanında paso fark yiyorduk orda, simdi yine beraberlik falan alabiliyoruz

Son 2 senedir, "Bu Sene Kadıköy'de Ne Olacak?" konusunu açmıştım Fener'in Akhisar maçlarından sonra.Ve son 3 senedir de tahminim 1-2 kazanacağız yönündeydi.Bu sefer o konuyu açmıyorum,tahminimi de kazanamayız olarak güncelliyorum.Ne yaptıysak fayda görmedik,şansımız tutmuyor orada.Yine ne olur olur,oradan Uğur'un deyimiyle nagalip döneriz.Maçın 5-5 bitme ihtimali,0-1 bitme ihtimalinden fazla.
Konuyu açmani isterim, katki veririm elimden geldigince postlarim ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt