16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biletler yine peşkeş çekilmiş.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biletler yine peşkeş çekilmiş.

Böyle bişey olamaz
Yarım saattir bekliyorum saat 9:30 dan beri saat 10 a 1 kala girdim sürekli yenilememe rağmen misafir biletleri 10 u 1 geçeye kadar çıkmadı. Çıktığı an hemen girdim bütün hepsi kırmızıydı koltukların. Böyle düzenin taa

T@patalk ????

Böyle bişey olamaz
Yarım saattir bekliyorum saat 9:30 dan beri saat 10 a 1 kala girdim sürekli yenilememe rağmen misafir biletleri 10 u 1 geçeye kadar çıkmadı. Çıktığı an hemen girdim bütün hepsi kırmızıydı koltukların. Böyle düzenin taa

T@patalk ????
Ben de alacaktım da alamadım. Peşkeş çekileceği belliydi zaten. bjk maçında da aynısı yapıldı.

Böyle bi şerefsizlik olur mu ya 1 haftadır bekliyoruz yarım saat önceden girmişiz bekliyoruz 1 saniyede bütün koltuklar kırmızı oluyo bu yapılan adilik ya

T@patalk ????

Ben de alacaktım da alamadım. Peşkeş çekileceği belliydi zaten. bjk maçında da aynısı yapıldı.

Açık açık söyleyin bari insanları uğraştırmayın beklemesinler. Toptan alıyolar biletleri tandıkları insanlara veriyolar bizim başkanın bence bu işte parmağı var

T@patalk ????

Açık açık söyleyin bari insanları uğraştırmayın beklemesinler. Toptan alıyolar biletleri tandıkları insanlara veriyolar bizim başkanın bence bu işte parmağı var

T@patalk ????
Aynen öyle. Sucu'ya verdiler biletleri, o da tayfasına dağıttı.

Hani karaborsanın önüne geçicektiniz lan hani passolig bu işleri bitiriyodu şerefsizler

Aldığınız ekstra ücretten başka bi halt yediğiniz yok
Haram zıkkım olsun karaborsa biletler bide kadıköy deplasmanı özeldir hak eden gider yazmışlar kim belirliyo lan hak edeni etmeyeni şerefsizler

Twitter bi tepki filan verilsin bu işe

T@patalk ????

Biletlerin klup tarafindan birilerine verilmesi soz konusu degil , demek ki buyuk talep var , sistem uzerinden veriliyor biletler

kasti bir durdurma etme yapilsa bile yine kalan tum biletler ayni sistemden verilecek

musterih olun bu mevzuda

Biletlerin klup tarafindan birilerine verilmesi soz konusu degil , demek ki buyuk talep var , sistem uzerinden veriliyor biletler

kasti bir durdurma etme yapilsa bile yine kalan tum biletler ayni sistemden verilecek

musterih olun bu mevzuda
Çok açık karaborsa bu kimse bişey anlatmasın. 1 saniye içinde tüm koltuklar kırmızı olamaz. Dünden alınmış hepsi artık kimlere dağıtıcaklarsa passolige boşa para veriyoruz soyuyolar adamı.

T@patalk ????

Anlatamadigim su . Bu bir yonetim savunmasi degil , sistem bu dediginize musait degil

bu sozleri bire bir bjk forumlarinda gecen seneki vodafone arena biletlerinde de yazmislardi

oysa soz konusu uygulama tamamen sistem uzerinden ilerliyor , passo sitesinde numara yok her sey seffaf cunku kimlik numaralari ile islem ilerleyebiliyor

2000 se eger satilan bilet 2000 tane kimlik numarasiyla eslestirilerek sisteme girilerek satis yapilabilir ancak

Anlatamadigim su . Bu bir yonetim savunmasi degil , sistem bu dediginize musait degil

bu sozleri bire bir bjk forumlarinda gecen seneki vodafone arena biletlerinde de yazmislardi

oysa soz konusu uygulama tamamen sistem uzerinden ilerliyor , passo sitesinde numara yok her sey seffaf cunku kimlik numaralari ile islem ilerleyebiliyor

2000 se eger satilan bilet 2000 tane kimlik numarasiyla eslestirilerek sisteme girilerek satis yapilabilir ancak
Biletlerin satışa çıkar çıkmaz koltukların kırmızı olmasına ne diyosun ? 1 saniyede 2 bin bilet bitti yani öyle mi diyosun buna inanıyomusun ?

T@patalk ????

Lens + mehmet topal.
İkisi de şu ana kadar fenerin en iyileri ve alternatifsiz oyuncular.
Biz biraz formda olsak çok farklı şeyler olurdu...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu goruntuler gercekse bilet isinde yapilmis bir etrafindan dolanma oyunu var gibi

bunu arastiracagim , hic hosuma gitmedi bu mevzu

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 118
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt