Yunus Aydın
Kırmızı Üye
- 16 Şubat 2013
- 1.926
- 45
- 738
yokmu tanıdığınız bir hoca okuyup üflettirelim takımı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle bişey olamazBiletler yine peşkeş çekilmiş.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de alacaktım da alamadım. Peşkeş çekileceği belliydi zaten. bjk maçında da aynısı yapıldı.Böyle bişey olamaz
Yarım saattir bekliyorum saat 9:30 dan beri saat 10 a 1 kala girdim sürekli yenilememe rağmen misafir biletleri 10 u 1 geçeye kadar çıkmadı. Çıktığı an hemen girdim bütün hepsi kırmızıydı koltukların. Böyle düzenin taa
T@patalk ????
Açık açık söyleyin bari insanları uğraştırmayın beklemesinler. Toptan alıyolar biletleri tandıkları insanlara veriyolar bizim başkanın bence bu işte parmağı varBen de alacaktım da alamadım. Peşkeş çekileceği belliydi zaten. bjk maçında da aynısı yapıldı.
Aynen öyle. Sucu'ya verdiler biletleri, o da tayfasına dağıttı.Açık açık söyleyin bari insanları uğraştırmayın beklemesinler. Toptan alıyolar biletleri tandıkları insanlara veriyolar bizim başkanın bence bu işte parmağı var
T@patalk ????
O kadar heves ettik gidicez diyeAynen öyle. Sucu'ya verdiler biletleri, o da tayfasına dağıttı.
Çok açık karaborsa bu kimse bişey anlatmasın. 1 saniye içinde tüm koltuklar kırmızı olamaz. Dünden alınmış hepsi artık kimlere dağıtıcaklarsa passolige boşa para veriyoruz soyuyolar adamı.Biletlerin klup tarafindan birilerine verilmesi soz konusu degil , demek ki buyuk talep var , sistem uzerinden veriliyor biletler
kasti bir durdurma etme yapilsa bile yine kalan tum biletler ayni sistemden verilecek
musterih olun bu mevzuda
Biletlerin satışa çıkar çıkmaz koltukların kırmızı olmasına ne diyosun ? 1 saniyede 2 bin bilet bitti yani öyle mi diyosun buna inanıyomusun ?Anlatamadigim su . Bu bir yonetim savunmasi degil , sistem bu dediginize musait degil
bu sozleri bire bir bjk forumlarinda gecen seneki vodafone arena biletlerinde de yazmislardi
oysa soz konusu uygulama tamamen sistem uzerinden ilerliyor , passo sitesinde numara yok her sey seffaf cunku kimlik numaralari ile islem ilerleyebiliyor
2000 se eger satilan bilet 2000 tane kimlik numarasiyla eslestirilerek sisteme girilerek satis yapilabilir ancak
Bjk maci da ayniydi. Yakin bir arkadasim tc numarasini verdi . Hesabına bileti tanımladılar. 0 tl görünüyordu.Bu goruntuler gercekse bilet isinde yapilmis bir etrafindan dolanma oyunu var gibi
bunu arastiracagim , hic hosuma gitmedi bu mevzu