16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu islem klupten bedelsiz transfer seklinde gorunuyor evet , yani passolig sistemine aykiri bir durum yaratmadan gercek 2000-2500 kisiye tek tek butun (ya da bir bolum) biletler aktarilmis

o kisiler de maca gitsem ne olur mantigiyla fahis fiyatlardan satisa cikarmislar

bunun klup uzantisini bulmaya calisacagim , kabul edilebilir bir sey degil

Burada passolig sistemi devre disi birakiliyor , cunku kurallara aykiri bir durum yok , klup davetiye mantigiyla biletleri sponsor bileti mantigiyla bazi kimlik numaralarina gondermis

belirli bir kismini da ucretiyle satisa cikarmis

bundan sonra misafir tribun biletlerinin de ev sahibi klup tarafindan satilmasi gerektigine yonelik calisma yapilmasini isteyecegim

bu biletleri fbahce klubu normal yoluyla satmaliydi , deplasman biletlerinin deplasman klubu yonetimine devri konusunda problem var anlasilan

50mbit hızla bağlandım neredeyse ilk saniyelerde girdim ve heryer kırmızıydı yönetim yine peşkeş çekti yazıklar olsun.
Zaten biletler satışa çıkmadan almanyadan tur düzenliyorlar, bari hepsini peşkeş çekmeyin.

Olayın vahim durumu şu bu biletler gerçekten gitmek isteyenlerin tc lerine gitmiyo baksana çoğu satışa çıkarmış gitsem ne olur gitmesem ne olur kâr ediyim diyo.
Yönetim dünden alıyo bu biletleri sponsorlara dağıtma ayağıyla bu arkadaşların tc lerine bedelsiz bi şekilde işliyo. Bunun altını kaşı bak neler çıkıyo.

T@patalk ????

Bu islem klupten bedelsiz transfer seklinde gorunuyor evet , yani passolig sistemine aykiri bir durum yaratmadan gercek 2000-2500 kisiye tek tek butun (ya da bir bolum) biletler aktarilmis

o kisiler de maca gitsem ne olur mantigiyla fahis fiyatlardan satisa cikarmislar

bunun klup uzantisini bulmaya calisacagim , kabul edilebilir bir sey degil
Bu olayin hesabini sor reyiz Gsc adina

Aga Allah aşkına bilmiyor musunuz sanki dün gece de dedik ; ua'dan olmayan 1 allahın kulu gidemez o deplasmana. Boşuna kasmayın yani

:red:

CxNdjgjWIAQpSMR.jpg

Oh biletler yine "gerçek" ve "en büyük" taraftarlara mı peşkeş çekilmiş.

Yakışır Dursuna.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Otomatik kırmızı görünüyor siz sayfayı sürekli yenileseniz alırdınız pat diye tüm biletleri satışa çıkarmıyorlar parça parça açıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt