- 13 Ekim 2014
- 108.891
- 58.504
- 4.708
Nando
Linnes Chedjou Serdar Carole
De Jong
Tolga Sneijder
Yasin Eren Bruma
Tek kurtulus
De Jong
Tolga Sneijder
Yasin Eren Bruma
Tek kurtulus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eren yerine Poldolski daha mantıklı bence.Eren deplasmanlarda çok etkisiz kalıyor ve son dönemde formsuz duruma göre son 30 dk. girse daha çok işimize yarar.Nando
De Jong
Tolga Sneijder
Yasin Eren Bruma
Tek kurtulus
Eren yerine Poldolski daha mantıklı bence.Eren deplasmanlarda çok etkisiz kalıyor ve son dönemde formsuz duruma göre son 30 dk. girse daha çok işimize yarar.
Pres önemli ama ayıya da bolca şut çekmek gerekiyor.Eren daha çok ayağına pas bekleyip kaleyi görmeden şut çekmeyen bir tip.Podolski topla hareket halindeyken sürpriz şutlar çıkarabilir oynarsa.Eren Pres yapiyor, defansi baski altina aliyor. Keza orta sahanin bir yerine kadarda bu presi uyguluyor. Bence Eren fb oyun kurmasina karsi yararlidir. Ki adamlarin arka oyunculari beyinsiz. Oyun kuramiyorlar
Lafimin arkasindayim.
1.60 vemiş fenere iddia, mükemmel valla. Benim sitede 1.83 en az 1000 lira atacagım sanırım
Bana gelen bilgi 3-0 bitecegi yönündeBerabere bitecek.
Ultramallar'ın sahaya dalıp maçın tatil edileceğini düşünüyor herhalde kaynağın. Haklı bence, malum bunlardan her pislik beklenir.Bana gelen bilgi 3-0 bitecegi yönünde
Orada kazanamamamizin kadroyla hicbir alakasi yok. Senden 8 gomlek dusuk trabzon takimi 50000 kisi onunde gelip arenada yenebiliyor. Katilmasamda hadi diyelim bizim kadro kalitemiz daha dusuk 24 senede 1 galibiyetimiz var orada.
Kadroyla falan aciklanamaz bu is. genclerbirliginin gaziantepin kadrosu bizden iyi mi? Bu takimlarin son 24 senede daha fazla galibiyeti vardir bizden kadikoyde.
Sirf bursanin bir anda aklima gelen 4 galibiyeti var 10 sezonda