16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kirmizi sacli arkadasin tahmin cetelesini getiriniz
ona gore konudan dehlini saglayalim

alın lan şu maçı! sonra da ligi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Musabaka skorunu dogru tahmin eden renkdashlarimizi yaprak ile onore edecegiz arkadaslar

Medya'da serefsiz fenerlielr dolmus lan..

Biri orda kupa aldik ondan bahsetmiyor bile, yenerse tarihe gecer diyor..

Digeri (Engin Verel) Besiktas'ta ve Fenerbahce'de kadro ve hocalara kimse karismaz, Galatasaray'da süpheli diyor..

Ah Aysal nerdesin :red:

Uzun zamandan beridir ilk defa bu kadar ümitliyim , bence topal ve lens gibi bir adamın olmaması orta saha da ataklarını kesebiliriz .
Akıllı olmamız lazım.
JOR oyuncu değişikliğini zamanında ve gerekli yaparsa bence maçı alabiliriz.

gidip hasan ali gibi selcuk sahin ibi bir dallama gol atiyor.#2-0 dan 2-2 ye getiriyoruz son dk direk. 1-0 öne geciyoruz adam 2 kere kendisini yere atip kaybediyoz. Yok abi mallasiyoruz orda

Içimde ilk kez positif beklenti var bu mac için. Yeterki 11 ve sistemde sacmalama olmasin. 3lü orta saha nedir? Takimin birde en önemli oyuncusu yokken 3lü oynamak resmen rezilliktir.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Her yıl umutla gidiyoruz hüsran ile dönüyoruz. Umarım bu yıl kazanırız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Baros'un direkten dönen topunun bu sefer Eren'in vuruşu ile gol olmasını bekliyorum....90+'da istiyorum. İnşaallah....

2016-11-15 07_47_16-KadronuKur - Kadro Kur, Futbol Takımları, Kadroları Oluştur.webp

Bence Kadro böyle olmali.

2016-11-15 07_50_39-KadronuKur - Kadro Kur, Futbol Takımları, Kadroları Oluştur.webp

Fenerbahcede böyle cikar muhtemelen. Orta Sahayi kitlersek is biter zaten.

HAKEMLERI Hesaba katmiyorum!!!

2006-2007 0-1
2007-2008 0-2
2009-2010 2-3
2014-2015 0-3 (Kupa maçı.)
2016-2017 0-1

Kadıköy'de en çok kazanan takım olabilir Bursa son senelerde.

Istatistige bak , buna ek kasimpasa, karabuk, akhisar , sivas .. Biz yenemiyoruz ama bu yenenler sayesinde cok sampiyonluk kazandik

ozellikle sivas ve akhisarin galibiyetleri dun gibi aklimda , zaten o maclarin oyunculari hep transfer yaptilar , eneramo sakatlanip cikarin derken gol atti , guray basketbol 3 lugu atti

kadro açıklandığında selçuğu 11 de görim izlemicem bu kadar tiksiniyorum bu heriften

jor bey 3 s'i oynatarak kendi mevlit-i şerifini hazırlayacakmı bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt