16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Selçuk-Sabri-Semih' oynamazsa fb'de ki eksikleri de göz önüne alarak kazanma ihtimalimiz çok yüksek olay tamamiyle Riekerink'e bakıyor.

Savasma karakterimiz sifir. Takimin en büyük sorunu bu. Savasamiyoruz.

Kirilgan, yumusak bir kadroya sahibiz. O yüzden takima bu tip deplasmanlarda güvenmiyorum.

Kaliteden yana en ufak korkum yok. Ama gerektiginde sertlige sertlikle cevap verebilecek bir takim olmadigimiz icin fazla ümidim yok.

gidip hasan ali gibi selcuk sahin ibi bir dallama gol atiyor.#2-0 dan 2-2 ye getiriyoruz son dk direk. 1-0 öne geciyoruz adam 2 kere kendisini yere atip kaybediyoz. Yok abi mallasiyoruz orda
Katılıyorum sana renktaş onlar da dediğin gibi şans var , nasıl bir şansa artık anlam da veremiyorum.

fbnin en mühim kozu beyin yoksunu v.sen,ortada josef ve neustadyer gibi 2 keresteylen oynayacaklar,cürük portakal agirligini koyarsa koyar geceriz..

Hakkem.belli mi

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı taktikle oynamak gibi bir salaklık yapmaz umarım

Fener kapanan kontra atak oynayan takımlara karşı zorlanıyor, zaten oyun kurmakla zorluk çekiyor. Her top kaybı bizim için gol şansı bulmak için bir şans olur. Topalsiz çok top kaybedebilirler

Hızlı kontraya çıkıp aldığımız topları direkt kanatlara yollamalıyız özellikle Bruma'ya bu adamı durdurabilecek bekleri yok.

Yani at topu Bruma'ya bekle diyorsun.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
En önemli koz Bruma.Mümkün olduğunca çok kullanmalıyız yine diğer kanatta Yasin/Sinan'da iş yapacaktır.Bu takım başka türlü rakip kaleye gidemez zaten topun daima bizim kontrolümüzde olacağını beklemiyorsun herhalde?

En önemli koz Bruma.Mümkün olduğunca çok kullanmalıyız yine diğer kanatta Yasin/Sinan'da iş yapacaktır.Bu takım başka türlü rakip kaleye gidemez zaten topun daima bizim kontrolümüzde olacağını beklemiyorsun herhalde?

Bunu yaptığımız için son maçlarda puan kaybettik zaten.

Taktik değişimi şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt