16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren
Bruma Sneijder Yasin/Sinan/Podolski
Selçuk Tolga
Carole Semih Serdar Sabri
Muslera

Ntvspor un verdiği muhtemel 11.

Ntv

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En önemli koz Bruma.Mümkün olduğunca çok kullanmalıyız yine diğer kanatta Yasin/Sinan'da iş yapacaktır.Bu takım başka türlü rakip kaleye gidemez zaten topun daima bizim kontrolümüzde olacağını beklemiyorsun herhalde?
Yok zaten haftalardır sadece Bruma nın ayağına bakıyoruz onu diyorum ben.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yok zaten haftalardır sadece Bruma nın ayağına bakıyoruz onu diyorum ben.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Aynen Sneijder 10 numarada biraz hareketlense daha çok tehlikeli olacağız ama kötü durumda bu maç parlar belki Sneijder'de.

Nani boyle demis :

Geçen sezon Fenerbahçe'de forma giyen Luis Nani'ye milli takım kampında Fenerbahçe - Galatasaray derbisi soruldu. Portekizli futbolcunun yanıtı, her iki takımın taraftarlarını da kızdırdı: "Türkiye Ligi'ni takip etmiyorum. Benim de dünyanın da çok ilgisini çeken bir maç değil."

Bjk li biri yapmistir haberi.

Nani boyle demis :

Geçen sezon Fenerbahçe'de forma giyen Luis Nani'ye milli takım kampında Fenerbahçe - Galatasaray derbisi soruldu. Portekizli futbolcunun yanıtı, her iki takımın taraftarlarını da kızdırdı: "Türkiye Ligi'ni takip etmiyorum. Benim de dünyanın da çok ilgisini çeken bir maç değil."
"sana su veren itfaiyenin hortumunu" diyeceksin.

Riekerink, sahaya hangi diziliş ile çıkacağına karar veremedi. Podolski, Selçuk ve De Jong'tan 1'i kesin olarak yedek kalacak. (HT)

ya eren selcuk yada Poldi Selcuk yedek olmalari gerek

-------Muslera

Linnes-Ched-Serdar-carole

-------Tolga---De Jong

Bruma----Sneijder---Poldi

---------Eren Derdiyok

-------Muslera

Linnes-Ched-Serdar-carole

-------Tolga---De Jong

Bruma----Sneijder---Poldi

---------Eren Derdiyok
Futboldan anlayan adamın kadrosu. Serdar'ın yerine Balta olabilir, onun dışında kadro budur.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Illa Serdar oynayacaksa Balta ile oynasin. Balta Fener maclarinin adamidir.

Nani boyle demis :

Jqrjzn.png

Cavanda/Linnes - Serdar - Hakan - Carole arka dörtlüsüyle çıkmalıyız. Chedjou gibi bir BOMBA'ya gerek yok.

aslında son 4 senedir neredeyse bozuyorduk seriyi. adamların pislik yapmaları bile boşa gidiyordu. ah ulan baroş fişi çekebilirdin daha 3 sene önceden.

yok yok biz yine sağbekte Allahın cezasını görürüz derbi tecrübesi var diye. yemin ediyorum kaşıntı geçiriyorum adamı kadroda görünce.

Sabri, Chedjou, Semih, Selçuk sonra yok efendim Kadıköy büyüsü, fenerbahçe be abi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt