16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabri-Serdar-Semih-Carole defansi ile cikarsak 2008 de kine cok benzer bir mac olur.

fener maci 4-1 yada 3-1 kazanir. 90 dk. topla biz oynariz fener 7 kere ceza sahasini girip 4 unde gol bulur.

Sabri-Serdar-Semih-Carole defansi ile cikarsak 2008 de kine cok benzer bir mac olur.

fener maci 4-1 yada 3-1 kazanir. 90 dk. topla biz oynariz fener 7 kere ceza sahasini girip 4 unde gol bulur.

Semih oynarsa zaten o maç lens olmasa da kevgire döneriz.Umarım riko reis semih hatasına düşmez.Semih oynayacağına chedjou kazmasına razıyım.

Muslera milli takımdan sakat dönecek gibi bir his var içimde. Hayırdır inşallah.

Muslera milli takımdan sakat dönecek gibi bir his var içimde. Hayırdır inşallah.

838504-20437616-2560-1440.jpg

Muslera-Linnes-Chedjou-Serdar-Carole-De Jong-Tolga-Bruma-Sneijder-Podolski-Derdiyok

Cikar sunu rahat yenelim ya.

Olcak olan 11: Muslera-Sabri-Serdar-Semih-Carole-Selcuk-Tolga-Nigel-Sneijder-Derdiyok-Bruma

Rezalet

Son düzenleme:
Yıl oldu 2017 hala hakan ve sabri oynuyor vay arkadaş sonra diyorlarki eskisi gibi neden heyecanlı değilsin soğudum arkadaş futboldan soğudum

İlk golü yememek çok önemli öne geçersek kesinlikle kaybetmeyiz bu maçı.

Hiçbirşeye gerek yok taktik tüktik ulan selçuk şahin bile gol atıyor bize bir kez olsun şans bizden yana olacak bu kadar basit o oynamış bu oynamış umrumda değil sadece bir kez olsun şans bizden yana olsun

Başakşehir maçında pasların dağılımı. Diğer maçlarda da benzer zaten.Fener maçında Selçuk olmamalı.

d3a69b9dae181fedcd1f2ae398316b8e.jpg

-Tapatalk-

Haftalar önce rüyamda eren derdiyok'un erken dakikalarda attigi golle öne geciyorduk

Sonra calar saatim tarafindan uyandirildim

Simon Kjaer Danimarka - Çek Cumhuriyeti maçında aldığı darbe nedeniyle sakatlanıp oyundan çıktı.

-Tapatalk-

bi ibnelik dönüyor ya hayırlısı olsun bakalım

Hepsi oynar Ozan Tufan bile idmanlara başlamış 4 ay diyorlardı adama.

Bunlar klasik oyunları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt