16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simon Kjaer Danimarka - Çek Cumhuriyeti maçında aldığı darbe nedeniyle sakatlanıp oyundan çıktı.

-Tapatalk-
harry-potter-sevinc-gif.gif

Kjaerde yoksa ibre gerçekten şaka maka derken bize döner. Bakalım hayırlısı olsun o sene bu sene olacak heralde.

Bence olacak olan ilk 11 Muslera-Sabri-Serdar-Semih-Carole-Tolga-Selçuk-Podolski-Sneijder-Bruma-Eren @Hakan Delikanlı

Malzemecileri forvet oynasa yine yenerler bizi, umut namına en ufak şey beslemeyin içinizde

Tolga Cigercinin mutlak suretle oynaması gerekiyor bu maçta hemde Beşiktaş maçındaki oyunuyla oynarsa çok şokella olur.

4-3-3 yapıp ortayı de jong tolga josue ileri 3 ü bruma eren poldi (sinan) yapacaksa oynanır , s10 ve selcuk oynadıgı taktirde 4 3 3 hiç bir anlamı kalmaz o iğrenç takıma pozisyon bile bulamayız , kısır bir maç ve o pezoların balıyla 1-0 falan biter sanırım.

uzaktan sut denemeyen tolga in
topu kafasinda bitirmis selcuk out

yapmaz ise hoca mac kadrosunu degil istifasini imzalasin

pls

Hoca son antrenmanda savunmada semih serdar. Orta sahada tolga selcuk denemiş.

Serdar-Hakan oynamalı bence

Chedjou denen stoper bozuntusunun Beşiktaş maçında yaptığı hataları hatırladıkça sinirleniyorum

O da olabilir semih oynamasında paftan bir genç oyuncuya bile razıyım.İsimlerin pek bir önemi yok.Kaç yaşına geldi semih hala aynı topu görünce pimi çekilmiş bomba gibi 3-5 km uzakta tutmak lazım semihi toptan

Selçuk yan pas geri pas Alper de souza pas yeteneklerini sergileyecektir

sent by note 7 #fireinthehole

Bu maçı almanın yolu orta sahayı 3'lemekten geçiyor

Ama aynı zamanda Selçuk ve Sneijder birlikte de oynamamalı

Ben olsam her ikisini de oynatmam zaten

Sistemi değiştirmeli Riekerink

Dün rüyamda gördüm 2 golle kazanıyoruz. 2-0 ya da 2-1'di. Bir de josefi gördüm maçın önemli ismiydi. bişeyler bekliyorum kendisinden bakalım. kırmızı kart olur, kendi kalesine gol atar falan.

üstün açık kalmış, ancak rüyada yeneriz gibi mesajları kabul etmiyorum. at fava bekle

bakalım bursa maçında hocamız kim olacak ,aynımı kalacak

jor'u polarcılar dahil bütün taraftar seviyor ama korkuları başını yerse bursa maçında herşey olabilir.

Chedjou kötü stoper falan da Semih stoper bile değil ya.

-----------------Muslera--------------
Cavanda--Serdar---Hakan---Carole
------Selcuk-----De Jong -- Tolga
-------Bruma---Eren----Sneijder

Eren yerine Poldi de olur farketmez...

Hakan Balta Serdar tandemi, ve 3 lu ortasaha kesin cikmali.... Baltanin sogukanliligi ve kadikoy performansini goze alirsak oynatmamiz lazim. Serdarda agresifligi getirecektir.

De jong tolga orta sahayi domine eder... selcugun derbi performanslarini begeniyorum... Bruma ve Sneijderde fisi ceker 1-2 aliriz

RAAAD.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt