16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ Bek de Hamit niye düşünülmiyor ?

Pas oyunda çok katkısı olur.

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

belki 5 bin mesaj atmışımdır bir kez dahi kuş imasının imasını bile yemedim..
çünkü bu forumu okuyan gizli kuşlara
+ aslında kuş olup fetö gibi gizlenen kaypak kuşlara
iki elim kanda olsa bile saydırdım sövdüm sindim..
masum fenerli yoktur..alayı 25 kuruşluk gazete bunların..
yok halam dayım eniştem fenerli olabilirmiş hikaye ..korkmayacaksın ..acımayacaksın..
bu forumu okuduğuna pişman edeceksin..
embesil kuşlara çaka çaka söveceksin..
Heis adamsin ,yarin kadikoye gidecek olan 2000 babayigide ornek olmali bu post

Fenerin orta sahası, son yillara göre çok vasat.

Orta saha ağırlıklı bir şablon ile oynayıp, oyunu rahatça elle alabiliriz.
Bekler çok öne çıkmalı...

Oyun içinde şablon:

_____________|Muslera|
_________Serdar____Hakan
______________DeJong
Cavanda___ Tolga_Sneijder___ Carole
_____Podolski___________Bruma
________________Eren

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Josico ve selcuk sahinli orta sahayla 4 atabilecek şansa, bala sahip bir rakip var karsimizda.

Allahım Lütfen Yardım Et.

Bu sene olacak. .Gazamiz mübarek olsun.

#BugünGünlerdenGALATASARAY

CbmpsXbWwAAvSTw.jpg

Doğru diyosun. Ya aslında bu işin tadı kaçtı oyuncular veya taraftar niye bu kadar kompleks yapıyor bu durumu anlamadım bu adamları 1 kere bile yensen tarihte belki 3 kere belki 5 kere anılacak bir istatistik elle tutulur bir yanı yok kendi evinde yenilmeme ne kadar büyük bir özellik olabilir ki hayır yine yenilsek ne olur çok abartı geliyor bana bu geyikler.. Altı üstü bir lig maçı ve iyi oyunla filan olduğu da yok bunların. Mesela bizim bunlara play off sezonunda evimizde yenildiğimiz maç onların bizi yendikleri maçların hemen hemen tümünden üstün bir oyunladır eminim, ben hala keyifle hatırlıyorum o maçı şampiyon olduğumuz için olabilir tabii de unutulmuyor yani.

Ben oyun olarak sıralamamı şöyle yaparım izlediğim Fener maçlarında;

1.1999-2000'de,Johnson'un frikiğiyle içerde 0-1 kaybettiğimiz maç,onlarca atak,gol pozisyonu top girmemişti o kaleye.
2.2005-2006'da,3-2 aldığımız kupa rövanşı,bu maçı pek kimse hatırlamaz ama delidehşet oynamıştık,Hakan Şükür'ün tonla gol kaçırdığı Fener maçlarından biri.
3.2011-2012,3-1 kazandığımız maç,yanılmıyorsam 3.5 aradan sonra bir Fener derbisi kazanmıştık,zaten yeniden yükseliş devri de o maçla beraber başladı.
4.2011-2012 Süper Final,1-2 kaybettiğimiz maç,1999-2000'in kopyasıydı adeta.Aydın Yılmaz'ı anıyorum bu vesileyle.
5.2007-2008,1-0 Nonda'nın golüyle kazandığımız maç.Garip gelebilir,hiç pozisyon zenginliği olmayan bir maçtı ama olaya savunma açısından bakacak olursak,tek kelimeyle şa-ha-ne.O gün o takımda kötü oynayan,kötü mücadele eden 1 tane adam yoktu.UEFA Finali'nden sonra izlediğim en iyi savunma yaptığımız maçtı her türlü.

17 sene meselesine gelince,daha önce defalarca dediğim gibi,tribün baskısını kaldıramadığımızdan o seri 17 sene oldu.Zaten bu 17 senenin 11'inde biz Ali Sami Yen'de oynadık,onlar Kadıköy'de.Tribünler çok yakın Kadıköy'de,bu atmosfer avantajı sağlıyor bir kere.Bizim Ali Sami Yen'de böyle değildi,1990'ların sonu 2000'lerin başındaki o atmosferi de kaybedince bu seri kaçınılmaz oldu,sadece Kadıköy'de de değil,Fener bizi evimizde de yeniyordu çokça hatırlarsan.

Lakin TT Arena geldi,Kadıköy artık ölüm deplasmanı olmaktan çıktı.Yenemiyoruz yine ona bakma da,eskisi gibi kesin kaybettik gözüyle de çıkmıyoruz.Eskiden habire kaybediyorduk,şimdi berabereler çoğunlukta,geri kalanı da Fb galibiyeti.Sonsuza kadar sürecek değil,elbet yeneceğiz.

Fenerliler niye bunu büyütüyor,her alanda geride olan bir camia.Mecbur kendi kendilerine avuntu yaratacaklar böyle.

Ben oyun olarak sıralamamı şöyle yaparım izlediğim Fener maçlarında;

1.1999-2000'de,Johnson'un frikiğiyle içerde 0-1 kaybettiğimiz maç,onlarca atak,gol pozisyonu top girmemişti o kaleye.
2.2005-2006'da,3-2 aldığımız kupa rövanşı,bu maçı pek kimse hatırlamaz ama delidehşet oynamıştık,Hakan Şükür'ün tonla gol kaçırdığı Fener maçlarından biri.
3.2011-2012,3-1 kazandığımız maç,yanılmıyorsam 3.5 aradan sonra bir Fener derbisi kazanmıştık,zaten yeniden yükseliş devri de o maçla beraber başladı.
4.2011-2012 Süper Final,1-2 kaybettiğimiz maç,1999-2000'in kopyasıydı adeta.Aydın Yılmaz'ı anıyorum bu vesileyle.
5.2007-2008,1-0 Nonda'nın golüyle kazandığımız maç.Garip gelebilir,hiç pozisyon zenginliği olmayan bir maçtı ama olaya savunma açısından bakacak olursak,tek kelimeyle şa-ha-ne.O gün o takımda kötü oynayan,kötü mücadele eden 1 tane adam yoktu.UEFA Finali'nden sonra izlediğim en iyi savunma yaptığımız maçtı her türlü.

17 sene meselesine gelince,daha önce defalarca dediğim gibi,tribün baskısını kaldıramadığımızdan o seri 17 sene oldu.Zaten bu 17 senenin 11'inde biz Ali Sami Yen'de oynadık,onlar Kadıköy'de.Tribünler çok yakın Kadıköy'de,bu atmosfer avantajı sağlıyor bir kere.Bizim Ali Sami Yen'de böyle değildi,1990'ların sonu 2000'lerin başındaki o atmosferi de kaybedince bu seri kaçınılmaz oldu,sadece Kadıköy'de de değil,Fener bizi evimizde de yeniyordu çokça hatırlarsan.

Lakin TT Arena geldi,Kadıköy artık ölüm deplasmanı olmaktan çıktı.Yenemiyoruz yine ona bakma da,eskisi gibi kesin kaybettik gözüyle de çıkmıyoruz.Eskiden habire kaybediyorduk,şimdi berabereler çoğunlukta,geri kalanı da Fb galibiyeti.Sonsuza kadar sürecek değil,elbet yeneceğiz.

Fenerliler niye bunu büyütüyor,her alanda geride olan bir camia.Mecbur kendi kendilerine avuntu yaratacaklar böyle.
uefa finalinde savunmamı yaptık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt