16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arkadaş sürekli bize kapak yapıp bizim ona hesap verdigimizimi sanıyor lan ajahhahah :D

Ulan ne adamlar var ya. Kebapçı celal çakması seni.
maxresdefault.jpg

Soru: Yarın yenersek fenerin stadı kaç maç kapatılır ?

defans saçma sapan hatalar yapmadığı sürece fenerin çok pozisyona girebileceğini sanmıyorum. geçen senelerdeki gibi bekleri yaratıcı değil, orta sahalarında yaratıcı oyuncu yok, biraz ozan'ın zorlaması oluyordu o da sakat maçta yok. izlediğim fb maçlarında ön plana çıkan lens idi, her pozisyonun içindeydi adam ki baya asist yaptı. e o da sakat oynamayacak. bunların tek şansı volkan şen'in gününde olması, duran toplar ve bizim defansın sapıtma olasılığı bence. emenike ile sow çok teknik olmasalar da savunmayı yıpratan fırsatçı forvetler. onları da oyundan düşürmek gerekiyor.

Son düzenleme:
Bu arkadaş sürekli bize kapak yapıp bizim ona hesap verdigimizimi sanıyor lan ajahhahah :D

Ulan ne adamlar var ya. Kebapçı celal çakması seni.
renkdaş bana mı dedin? halbuki senle bi sorunum olmadı hiç?
eğer bunu bana dediysen buna pişman etmek zorunda kalacağım seni?

Emenike nasil yipratiyor yav defanslari, bu adam topa dokunmayi bilmiyor :D

sizde milleti ovecem diye bokunu cikardiniz artik

Telgrafın tellerine kuşlarmı konar !

İYİ GECELER ! YARIN ZAFER GÜNÜ İNŞALLAH.

yokbeismilazımdegilardadenenarkadaşı

lan bu boşluk tuşu çalışmıyor osman :(
bak ben sana reis dedim renkdaş dedim saygıda kusur etmedim ama sen benle lan lu lun lu konusuyorsun. vilayetine mi söveyim illa renkdaş.
bak yarın derbi var çok gerginim söylemlerimize dikkat edelim biraz. sarper mesela 1 aydır trolluyor milleti kufurler hakaretler ediyor1000lerce kez raporladım ceza yemedi onun arkasına aldıklarına mı guvenıyorsun sende.
yakısmadı halbukı bende acurun yarısmalarının sıkı bi takipçisiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt