16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bak ben sana reis dedim renkdaş dedim saygıda kusur etmedim ama sen benle lan lu lun lu konusuyorsun. vilayetine mi söveyim illa renkdaş.
bak yarın derbi var çok gerginim söylemlerimize dikkat edelim biraz. sarper mesela 1 aydır trolluyor milleti kufurler hakaretler ediyor1000lerce kez raporladım ceza yemedi onun arkasına aldıklarına mı guvenıyorsun sende.
yakısmadı halbukı bende acurun yarısmalarının sıkı bi takipçisiyim

Boşluktuşubitekbendemiarızalıciddiyimşuanda

Bugüne kadar ne dediysem tersi çıktı. Bütün takımları kuruttum.

Barcelona Malaga ile berabere kaldı lan ben fark atar dedikten sonra düşünebiliyomusunuz.

Ama bu sefer farklı. Galatasaray maçlarında olmuyor öyle. Güzel şeyler olacak hissediyorum.

Brumanın gol atacagını,Fenevden salak saçma sapan bir adamdan gol yiyecegimizi (josef,neustadter,vs) düşünüyorum.

@modlar günah bizden gitti, eger kazanmazsak sirf su cenabeti banlamadiginizdan dolayı olacak ..

osi uykum var,sonra benı şımart ok
Sergen sana iki sorum var.

Birincisi soyadın gerçek mi?

Ikincisi eğer gerçekse Meral Zeren ile bir akrabalığın var mı? Geçen Kemal Sunal'ın bir filminde görünce aklıma takıldı bu konu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

bak ben sana reis dedim renkdaş dedim saygıda kusur etmedim ama sen benle lan lu lun lu konusuyorsun. vilayetine mi söveyim illa renkdaş.
bak yarın derbi var çok gerginim söylemlerimize dikkat edelim biraz. sarper mesela 1 aydır trolluyor milleti kufurler hakaretler ediyor1000lerce kez raporladım ceza yemedi onun arkasına aldıklarına mı guvenıyorsun sende.
yakısmadı halbukı bende acurun yarısmalarının sıkı bi takipçisiyim

Çok tehlikeli.

Sergen sana iki sorum var.

Birincisi soyadın gerçek mi?

Ikincisi eğer gerçekse Meral Zeren ile bir akrabalığın var mı? Geçen Kemal Sunal'ın bir filminde görünce aklıma takıldı bu konu.

Salako hamam sahnesi mi renkdas?
Aksi bi sahne ise sarperden beter sorgularim seni.

Salako hamam sahnesi mi renkdas?
Aksi bi sahne ise sarperden beter sorgularim seni.
Salak Milyoner di sanırım. Köyden indim şehire de olabilir tam emin değilim.

Ama o kadın bayağı bir Kemal Sunal filmlerinde oynuyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt